Steam Remote Play Together düzgün çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ardarda13

Hectopat
Daha fazla  
Enter the Gungeon adlı bir oyun almıştım ve Remote Play Together özelliği vardı. Arkadaşımı davet ettim oynamak istedik fakat oyunda 2. kullanıcı gözükmüyordu. Arkadaşım oyuna katılamıyordu. Aynı karakteri kontrol ediyorduk. Ben de bu olay oyundan kaynaklı diye oyunu iade ettim. Başka bir sürü oyunda denedik ve hepsinde aynı karakteri kontrol ediyoruz. It Takes Two diye bir oyun çıktı yeni bu oyunda aynı sisteme sahip. Bu oyun sadece 2 kişi oynanabiliyor. Bu oyunda da aynı sorun olur mu? Bir de oyunun fiyatı bayağı pahalı ve bu sorun sizde oluyor mu?

Yayın yapan kişiyi ikinci oyuncu olarak tanıtmanız gerekiyor. Normalde birinci oyuncu yayını yapan kişi, ikinci ya da fazlası da yayına katılan kişiler oluyor.

Biz Cuphead için böyle çözmüştük. Bir kişi gamepad ile oynarken diğer kişi klavyeden oynuyordu. Yayın başında her iki kişi de kontrol erişimine sahipti. Senin de dediğin gibi tek oyuncuyu iki kişi kontrol ediyordu.

Önce benim yani birincil oyuncunun bağlantısını kestik, oyun içi ayarlardan. Gamepad ile oynadığım için kolaylıkla kesebildim. Sonrasında ikincil oyuncu klavye kontrolüne sahip olduğu için oyunu başlattı, tek kişi olarak.

Sonrasında gamepad ile herhangi bir tuş basımında gamepad oyuncusu ikincil oyuncu olarak ayarlandı.

Kesin çözüm müdür bilinmez ama ufak bir tecrübe diyelim. Belki sizde de işe yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı