Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 11 Eylül 2020 #11 Gülmekten öldüm. Geçmiş olsun hocam. Ticket falan atın.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 11 Eylül 2020 #12 Bu rezillik değil güvenlik eminim hesabınız çalınsa yine gelip burda rezillik diye konu açacaktınız. Kurtarma kodunu not etmek zorundaydınız. Son düzenleme: 11 Eylül 2020
Bu rezillik değil güvenlik eminim hesabınız çalınsa yine gelip burda rezillik diye konu açacaktınız. Kurtarma kodunu not etmek zorundaydınız.
mustyyavuzdemir Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Yer Artvin 11 Eylül 2020 #13 PhrasalVerb dedi: Yaptığınız alışverişlerin faturası genelde email adresinize gönderiliyor. Bunlardan birkaçını gösterseniz belki yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... Benim de başıma geldi mailden Csyi satın aldığım 2 sene önceki maili bulup ss olarak yollayarak halletmiştim
PhrasalVerb dedi: Yaptığınız alışverişlerin faturası genelde email adresinize gönderiliyor. Bunlardan birkaçını gösterseniz belki yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... Benim de başıma geldi mailden Csyi satın aldığım 2 sene önceki maili bulup ss olarak yollayarak halletmiştim
HavaKilici Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #14 Banada aynısını sordular ben bilmiyorum dedim ardından bunu yazdılar ''Tekrar merhaba, Görünüşe göre size bu sorunla ilgili daha fazla yardımcı olabilmemiz için sizden ihtiyaç duyduğumuz bazı bilgiler eksik. Lütfen bu hesapta 1 Ocak 2019 tarihinden önce herhangi bir kredi kartıyla yapılmış bir satın alıma dair aşağıdaki bilgileri ekleyin: Kart sahibinin adı soyadı ve fatura adresi (sokak, şehir, ülke ve zip/posta kodu da dahil): Kredi kartının son 4 hanesi (lütfen sadece son 4 hanesini yazın) Kart türü (Visa, Mastercard, Discover, American Express): Ülke veya bölge kodu da dahil olmak üzere geçerli telefon numarası:'' Bu bilgileri verince gerekli işlemleri yaptılar.
Banada aynısını sordular ben bilmiyorum dedim ardından bunu yazdılar ''Tekrar merhaba, Görünüşe göre size bu sorunla ilgili daha fazla yardımcı olabilmemiz için sizden ihtiyaç duyduğumuz bazı bilgiler eksik. Lütfen bu hesapta 1 Ocak 2019 tarihinden önce herhangi bir kredi kartıyla yapılmış bir satın alıma dair aşağıdaki bilgileri ekleyin: Kart sahibinin adı soyadı ve fatura adresi (sokak, şehir, ülke ve zip/posta kodu da dahil): Kredi kartının son 4 hanesi (lütfen sadece son 4 hanesini yazın) Kart türü (Visa, Mastercard, Discover, American Express): Ülke veya bölge kodu da dahil olmak üzere geçerli telefon numarası:'' Bu bilgileri verince gerekli işlemleri yaptılar.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 11 Eylül 2020 #15 Rezillik nerede tam olarak? Neden kurtarma kodunu bir kenara kaydetmediniz?