Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 16 Aralık 2022 #1 Öncelikle herkese merhaba. Şurada duran rozetler çok kötü gösteriyor profilimi, bunları düzenlememin bir yolu mevcut mudur acaba? Altını çiziyorum özellikle, Steam seviyesinin altında bulunan rozetten bahsetmiyorum zira onu halihazırda kaldırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2022
Öncelikle herkese merhaba. Şurada duran rozetler çok kötü gösteriyor profilimi, bunları düzenlememin bir yolu mevcut mudur acaba? Altını çiziyorum özellikle, Steam seviyesinin altında bulunan rozetten bahsetmiyorum zira onu halihazırda kaldırdım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 16 Aralık 2022 #2 Bu kısımda en son hangi rozetler güncellendiyse onlar görünmekte. Şu an için düzenlemenin bir yolu yok maalesef. Bana kalırsa hem düzenleme seçeneği hem de tamamen kaldırma seçeneği getirilmeli.
Bu kısımda en son hangi rozetler güncellendiyse onlar görünmekte. Şu an için düzenlemenin bir yolu yok maalesef. Bana kalırsa hem düzenleme seçeneği hem de tamamen kaldırma seçeneği getirilmeli.