L lordsucuk Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1 6 Temmuz 2019 #1 Steam'den Tomb Raider oyununu alacaktım ve 'RU+CIS' ifadesiyle karşılaştım. Bu ne anlama geliyor?
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 6 Temmuz 2019 #2 Bölge için galiba: Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu. G2A'de RU/CIS keyleri Türkiye'de aktif edilmiyor yazıyor ancak Steam neden böyle bir şey yapmış anlayamadım Artı 0 Eksi
Bölge için galiba: Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu. G2A'de RU/CIS keyleri Türkiye'de aktif edilmiyor yazıyor ancak Steam neden böyle bir şey yapmış anlayamadım
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 21 Eylül 2019 #3 Son durum nedir? Onu bende alacaktım RU+CIS görünce kafamı karıştırdı. Oyun dili sadece Rusça mı var? Türkçe yama kurulabilir mi? Artı 0 Eksi
Son durum nedir? Onu bende alacaktım RU+CIS görünce kafamı karıştırdı. Oyun dili sadece Rusça mı var? Türkçe yama kurulabilir mi?
G Guest34HG5400 Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2019 #4 Bu konuya açıklık getirebilecek birisi yok mu? Artı 0 Eksi
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 20 Aralık 2019 #5 Açıkçası bende anlamadım ama alınması için sorun teşkil etmiyor. GOTY sürümünden farkı ise bazı kıyafetler ve Multi Map gibi içerikler bulunmuyor bence bunlar artık önemli değil çünkü Multi kısmı ölmüş artık 3 oyuncu zor bulabildim. Artı 0 Eksi
Açıkçası bende anlamadım ama alınması için sorun teşkil etmiyor. GOTY sürümünden farkı ise bazı kıyafetler ve Multi Map gibi içerikler bulunmuyor bence bunlar artık önemli değil çünkü Multi kısmı ölmüş artık 3 oyuncu zor bulabildim.