Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 22 Mart 2021 #2 Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. Genişletmek için tıkla... Sorun internet kaynaklı olabilir. İnternetinizi kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. Genişletmek için tıkla... Sorun internet kaynaklı olabilir. İnternetinizi kontrol edebilir misiniz?
KS KS Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Internetim 68 download 5 upload. Artı 0 Eksi
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 22 Mart 2021 #4 Art_wrongsiter dedi: Internetim 68 download 5 upload. Genişletmek için tıkla... Yo hayır yani internetinizin akışı normal mi? İletimde bir sorun varmı gibisinden. Başka serverler denediniz mi? Sadece Rust mu böyle sorun çıkarıyor? Artı 0 Eksi
Art_wrongsiter dedi: Internetim 68 download 5 upload. Genişletmek için tıkla... Yo hayır yani internetinizin akışı normal mi? İletimde bir sorun varmı gibisinden. Başka serverler denediniz mi? Sadece Rust mu böyle sorun çıkarıyor?
KS KS Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 Başka serverlarada girilmiyor internet akışı normal. Artı 0 Eksi
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 22 Mart 2021 #6 Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci. RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyorsanız belki engel olabilir ya da region. Artı 0 Eksi
Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün almış olduğum Rust'ta servera girmeye çalıştım ama servera bağlanamadı hatası verdi hepsinde. Ne yapabilirim? Sistem: İ8 8. nesil işlemci. RAM 16 GB. Ekran kartı GTX 1050 4 GB. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanıyorsanız belki engel olabilir ya da region.
berkan karaca Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #7 Rust'ın resmi sunucularında mı yaşıyorsunuz sorunu. Artı 0 Eksi
KS KS Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #8 berkan karaca dedi: Rust'ın resmi sunucularında mı yaşıyorsunuz sorunu. Genişletmek için tıkla... Evet. Göktuğ321 dedi: Antivirüs kullanıyorsanız belki engel olabilir ya da region. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yok Artı 0 Eksi
berkan karaca dedi: Rust'ın resmi sunucularında mı yaşıyorsunuz sorunu. Genişletmek için tıkla... Evet. Göktuğ321 dedi: Antivirüs kullanıyorsanız belki engel olabilir ya da region. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yok
berkan karaca Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #9 Şey yap banada olmuştu aklıma geldi dosya bütünlüğünü doğrular düzelir. Resmi sunucular bir ara yanmıştı ondan dedim de bende girdi. Artı 0 Eksi
Şey yap banada olmuştu aklıma geldi dosya bütünlüğünü doğrular düzelir. Resmi sunucular bir ara yanmıştı ondan dedim de bende girdi.
KS KS Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #10 Nasıl yapacağım Artı 0 Eksi