Steam saat Boost nasıl yapılır?

gadir427

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M A PRO MAX
Ryzen 5 3600
RX 580
Kioxia G2 M.2 512GB SSD
Hikvision U10 2x8
Corsair cx650 650w +80 bronze
Gameline Elisa-Mesh ATX
İtem satış üzerinde çok fazla Steam hesabı satışı var yüksek saatli bunları nasıl yapmaktalar?

İtem satış üzerinde çok fazla Steam hesabı satışı var yüksek saatli bunları nasıl yapmaktalar?

O kadar yüksek hesaplı Boost'ları 30k gibi nasıl yapılır bilmiyorum ama saat kasmak için 2 yöntem biliyorum. 1. S.A.M ile yapılıyor. 2. freehourboost adında bir site.

Ben 1. yöntem ile hem başarım açtım hem de saat kastım, 2. yöntemi hiç denemedim.

Steamdeki kullanıcılar genellikle bu tür şeyler için ASF'yi kullanıyorlar diye biliyorum. Normalde bu uygulama "Card Farm" için var ama GamesPlayedWhileIdle metodu ile oyuna girmeden saat arttırılabiliyor.

Steam hesabınızın ban yeme riski var mıdır bilmiyorum. Tüm riskler size ait.

Peki Steam'de bunu yapmak yasal mı? VAC yer miyiz?

S.A.M kullanırken ban yemedim, freehourboost içinse bir şey söylemem doğru olmaz. Dediğim gibi o siteyi kullanmadım. Yukarıda da söylendiği gibi, ban durumu belli olmaz, şansın yoksa bahtsızsan bilemem artık. Risk alıp kullanmak tamamen kullanıcıya kalmış bir şey.

VAC durumu da CS2 gibi Valve oyunlarında geçerli onun dışında alacağın yasaklamalar, diğer oyun firmaların atacağı banlarla sınırlanır. Steam'den kalıcı yasaklama almazsın diye biliyorum.

Valve oyunları harici diyelim Forza 5'ten bu durumla ilgili yasaklama alırsan, Steam profilinde VAC ban olarak gözükmez. Forza 5 HWID ban atıyor ve yeni hesapta bile girsen Forza 5 oynayamıyorsun.

Selamünaleyküm. M kullanırken ban yemedim, freehourboost içinse bir şey söylemem doğru olmaz. Dediğim gibi o siteyi kullanmadım. Yukarıda da söylendiği gibi, ban durumu belli olmaz, şansın yoksa bahtsızsan bilemem artık. Risk alıp kullanmak tamamen kullanıcıya kalmış bir şey.

VAC durumu da CS2 gibi Valve oyunlarında geçerli onun dışında alacağın yasaklamalar, diğer oyun firmaların atacağı banlarla sınırlanır. Steam'den kalıcı yasaklama almazsın diye biliyorum.

Valve oyunları harici diyelim Forza 5'ten bu durumla ilgili yasaklama alırsan, Steam profilinde VAC ban olarak gözükmez. Forza 5 HWID ban atıyor ve yeni hesapta bile girsen Forza 5 oynayamıyorsun.

Hocam CS'den ban yedirirmi bilmiyorum siteyi aktif olarak kullanmaktayım başka istemci için kullanmaktayım. Benim bildiğim sadece oyun açık herhangi bir işlem yapmadığı için bence yemez ama bilmiyorum yiyedebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı