lleti7kedill Kilopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #1 Bir upload sitesinden kazandığım puanları para ile takas ettim. Paypal'ıma para gönderildi. Bugün bakıyordum oyun alacaktım ki bir baktım ödeme seçeneklerin Paypal yok. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Bir upload sitesinden kazandığım puanları para ile takas ettim. Paypal'ıma para gönderildi. Bugün bakıyordum oyun alacaktım ki bir baktım ödeme seçeneklerin Paypal yok. Neden?
Deathly Core Kilopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 307 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #2 Kaldırıldı. Türkiye için sadece bunları kullanabilirsin:
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 29 Kasım 2014 #3 Demeyin ya. Bende tam Steam'den bi' kaç oyun satın almayı düşünüyordum. Peki Origin'de var mı Paypal, bilginiz var mı ?
Demeyin ya. Bende tam Steam'den bi' kaç oyun satın almayı düşünüyordum. Peki Origin'de var mı Paypal, bilginiz var mı ?