Steam sebepsiz bekletiyor

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
Steam uygulamasında satış yapıyordum sürekli olarak. Çabuk sıkılan birisi olduğum için sürekli skin değiştiriyorum. Steam Guard'ımı 2 senedir aktif kullanıyorum. Ancak şu son 2 hafatda satışlarımın hepsinde paramı bekletiyor ve sebep oalrakta iade yapıldığında falan yazıyor. Ben ne iade yaptım ne de iade yapılacak bir şey aldım. Yani yaptığım tek şey Steam'e girip CS2 başlatmak bunu desteğe yazdığımda iste bana yimne her desteğin olduğu gibi 5 IQ olacak şekilde iade yaparsanız bekletilir diye cevap verdi açıklama yapmama rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de mevcut bir şey sattığımda para anında cüzdanıma gelmiyor parayı bekletiyor galiba genel bir sorun olabilir.

Steam hesap calma olaylarından dolayı parayı askı da bekletıyor 12-48 saat arasında ama bazen de bekletmıyor. Cok saçma bır sıstemı var. Gecen o kadar satıs yaptım aynı skınlerın bazılarını bekletmedı bazılarını beklettı gıbı degısık cozemedım.

Yüksek meblalarda dolandiricilik veya hesabin calinmis olabilme ihtimaline karsilik 1-2 gün beklettiriyorlar.

Şuan Steam böyle bir koruma sistemi kullanıyor yani iyiliğiniz için yapılmış bir şey, sabredin. Başınıza gelmedi diye gelmeyeceği anlamına gelmediğini unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…