Steam sepet önerisi

xTurkish

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Crucial 16 GB
SSD veya HDD modeli
Crucial P3 500 GB
Ekran kartı
RTX3050ti
İşlemci
İ5-12500H
Steam sepetim bu şekilde. Ekle ya da çıkar dediğiniz oyunlar var mı? Offline oyunlar için offline Steam hesabı alırım diye düşünüyorum.

IMG_20230105_121724_931.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Ultimate Edition yerine 44 TL'lik versiyonu alirdim. Oyunu 50 saat oynadim benim aldigim paketteki karakterlerle oynuyorum ne zaman 10k ya karakter alsam pişman oluyordum.

Steam'den alıp 182TL vermek yerine Ubisoft sitesinden HOLIDAY22 koduyla 81TL verip Operator Edition almak bence daha mantıklı olur. Artan 100TL ile başka oyunlar ekleyebilirsiniz.
1672912961651.png

R6 Paketlerinin arasındaki tek fark "DISRUPTOR" paketleri. O kadar para vermeye gerek yok.
1672913068967.png

Eğer Steam hesapları ile oynamayı düşünüyorsanız Dying Light 2'ye de para vermenize gerek olmadığını düşünüyorum. İkisi de hesaplar aracılığıyla oynanabilir. Her ne kadar tamamen ölü diyemesek de RDR2'nin online versiyonu da pek canlı değil ama böyle bir şaheserin kütüphanenizde bulunmasını isteyebilirsiniz.
Fiyatı yüksek RDR2 ve Dying Light 2'yi 25TL ile Steam hesaplarından oynadığınızı düşünürsek ve R6'yı da Ubisoft üzerinden 81TL'ye alırsanız aynı sepeti 163,83TL'ye alabilirsiniz.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Ultimate Edition yerine 44 TL'lik versiyonu alirdim. Oyunu 50 saat oynadim benim aldigim paketteki karakterlerle oynuyorum ne zaman 10k ya karakter alsam pişman oluyordum.

R6 oynanmaz ya. Arayüzü çok karışık.

R6 oynanmaz ya. Arayüzü çok karışık.
Arayüze uzaktan bakıldığında her şey dip dibe ve karmaşık gözükebilir ama bana göre ise oldukça basit. Oyunu açar açmaz tek tuşla oyuna başlayabiliyorsunuz.
1672914341464.png

Steam sepetim bu şekilde. Ekle ya da çıkar dediğiniz oyunlar var mı? Offline oyunlar için offline Steam hesabı alırım diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1623373
İndirimler bitti hocam, sepeti aldınız mı ?

Son düzenleme:
Arayüze uzaktan bakıldığında her şey dip dibe ve karmaşık gözükebilir ama bana göre ise oldukça basit. Oyunu açar açmaz tek tuşla oyuna başlayabiliyorsunuz. Eki Görüntüle 1623393

İndirimler bitti hocam, sepeti aldınız mı ?
Kararsız birisi olduğum için sürekli fikrimi değiştirdim. Sekiro, witcher 1 ve 2, asseto corsa ultimate edition, age of history 2, batman serisi, rdr 2, hades, r6 deluxe edition, pro soccer online, zero hour aldım. Birkaç gün öncede fifa 23 almıştım. Ayrıca içinde fm 23, god of war ve dying light 2 olan offline Steam hesabı aldım.

Kararsız birisi olduğum için sürekli fikrimi değiştirdim. Sekiro, witcher 1 ve 2, asseto corsa ultimate edition, age of history 2, batman serisi, rdr 2, hades, r6 deluxe edition, pro soccer online, zero hour aldım. Birkaç gün öncede fifa 23 almıştım. Ayrıca içinde fm 23, god of war ve dying light 2 olan offline Steam hesabı aldım.
Çok güzel oyunlar almışsınız, iyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı