Steam sepet önerisi

Bütçe
50 dolar
Uzun süre oynayayım ve çeşit olsun dersen 3'lü sepet daha mantıklı. Ama ben olsam BG3, Elden Ring paketini alırdım. Hatta biraz para ekler Days Gone da alırdım.

Days Gone, Baldur's Gate 3 ve Elden Ring'i sömürmüş bir oyuncu olarak 3 oyunu gözüm kapalı öneririm.

Days Gone hikaye bakımından çok güzel. Müzikleri ve özellikle müziklerin girdiği sahneler çok güzel.

Elden Ring mükemmel bir souls like. Tek save de 200 saat oynadım. İnsanın keşif hissini gıdıklıyor. Kaplama kalitesi değil ama sanat tasarımı mükemmel.

BG3 için denilecek söz yok. BG1, BG2'yi bile deli gibi oynayan biri olarak BG3 oyun tarihinin en iyi 10 oyunundan biri.

CoD oynamıyorum ona yorum yapamam.

Hocam sira tabanli ilk oyunum olacak sararmi sizce bid şey tarzinda oyunlari cok seviyorum boyle sinir oldugun oldurme falan o tarz seyler oldugunu duydum

Hocam onlar var hesapda zaten

Anladim hocam teşekkürler

Bunların çoğu şu zamana kadar olan en düşük fiyatı seçimlerime ona göre dikkat ettim. İndirimde güzel oyunları topluyorum sonra zamanla oynuyorum.

Bunların çoğu şu zamana kadar olan en düşük fiyatı seçimlerime ona göre dikkat ettim. İndirimde güzel oyunları topluyorum sonra zamanla oynuyorum.

Hocam boyle 2 3 dolarlik oyunlari ara sira alip duruyorum.

Hocam sira tabanli ilk oyunum olacak sararmi sizce bid şey tarzinda oyunlari cok seviyorum boyle sinir oldugun oldurme falan o tarz seyler oldugunu duydum

Sıra tabanlı konusu bir zevk meselesi. Birçok kişi Baldur's Gate serisini 3. oyun ile duydu fakat ben bg serisini 20 yıldan fazla süredir oynarım. Bu tarz oyunlar öğrenme gerektiren uzun süreli oyunlardır. Yeterince vakit verip mantağını anlarsan sarmaması için sebep yok. Genelde sevmeyenler mantığı kavrayamayanlar oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı