Steam sepet tavsiyesi

Online olanlara neden para veriliyor yoksa alternatif diye belirttiğiniz yollardan oynanamıyor olduğundan dolayı mı? Tam bir amme hizmeti zaten bu oyunların başka bedava yollarla oynandığını kimse bilmiyordu.

Adam belli ki satın almak istiyor, başlıkta ben bu oyunları en ucuz nasıl oynarım yazmıyor, gelip buraya boş boş bu tarz mesaj yazmak ne garip şey.

Sana sorduğum soruları cevapladığında benim mesajıma boş dersin. Uzatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Hocam etik değil ya, ama bu ekonomi de yapılır tabi:D Ayrıca benim para hesapta, kasaları sattım hep. Oradan geldi. Sizde oyun oynar mısınız?

Hım başka, ayrıca yeni oyunları da almak istiyorum ama, bilemiyorum.

Öncelikle hakaret edemezsin ben fikrimi belirttim. Alternatif yöntemler ile oyunu oynamak senin için emek hırsızlığı olabilir benim için değil. Fikrime saygı duymayabilirsin ama saygı göstermek zorundasın. Herkes her şeye para veremez bırak da isteyen istediği oyunu istediği şekilde oynasın. Umarım Windows'unu orijinal fiyatından almış ve o bilgisayarına hiç crackli bir program yüklememişsindir. Chromunda da add-block yoktur, YouTube'dan MP3 müzik çekip yüklemiyor gördüğün her resmi ücretini ödeyerek sahibinden izin alarak kullanıyorsundur, bütün dizileri kendi platformunda sinema filmlerini de ücretini ödeyerek izliyorsundur, oynadığın GTA San Andreas'ı da parasını verip almışsındır. Kendini sorgula dostum, kimseyi hiçbir şeyle yargılama yaşının ufak olduğu bariz ortada.

10-15 yaşındaki bir takım kitle babalarına para leyleklerden geldiğini zannettiği için sanmıyorum bu videoyu anlamazlar. Babası belki fabrikada belki bilgisayarda belki inşaatta ter döküp kazandığı parayı hakeza bunu kendi de kazanabilir, bu parayı bu kadar emeğinin karşılığını vermeyen ürünlere anlamsızca saçmak lüks değil "topluluk kuralları gereği kullanamadığım kelime" dır. Tabii özgürlük herkesin en doğal hakkı.
Evet, dediğiniz hiçbir şeyi yapmıyorum, yapmayacağım da.

Red Dead Redemption 2 $14.99
Resident Evil 4 $12.49
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition $7.59
The Walking Dead: The Telltale Definitive series $5.74
Sons of The Forest $5.09
Dying Light $3.60
Hollow Knight $2.99
Beyond: Two Souls $1.59
Black Mesa (Half-Life'ın remake'i) $1.04

Kendim bir sepet yapsaydım, bu oyunları alırdım. Toplam fiyatı 55.12$
Tüm oyunlar çok güzel, tek önerim twd epic de gerçekten çok daha ucuz. Oradan da alınabilir.

Evet, dediğiniz hiçbir şeyi yapmıyorum, yapmayacağım da.

Tüm oyunlar çok güzel, tek önerim TWD Epic de gerçekten çok daha ucuz. Oradan da alınabilir.

Aynen dostum. En büyük cehalet kendini kandırmaktır bunu unutma. Ve bir arkadaş bir video attı ilk sayfada var izlersin. Kişisel gelişim olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı