Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #11 updatee dedi: Sana oyun önerimden aldırmadan rahat birakmicam mafia 1e bakabilirsin Celestede mükemmel oyundur Terraria almadıysan kesinliklede almalısın. Genişletmek için tıkla... Mafia alacağım hocam. Teşekkür ederim öneriler için.
updatee dedi: Sana oyun önerimden aldırmadan rahat birakmicam mafia 1e bakabilirsin Celestede mükemmel oyundur Terraria almadıysan kesinliklede almalısın. Genişletmek için tıkla... Mafia alacağım hocam. Teşekkür ederim öneriler için.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 3 Temmuz 2023 #12 Güzel sepet, hayırlı olsun. Veli1026 dedi: Bioshock'ta korku öğesi mi var? Geçen hafta Infinite'i bitirdim ama böyle bir şey hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk iki oyunun atmosferi insanı geriyor. Hafiften korkuya kaçıyorlar o yüzden. Infinite onlara kıyasla cıvıl cıvıl bir atmosfere sahip.
Güzel sepet, hayırlı olsun. Veli1026 dedi: Bioshock'ta korku öğesi mi var? Geçen hafta Infinite'i bitirdim ama böyle bir şey hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk iki oyunun atmosferi insanı geriyor. Hafiften korkuya kaçıyorlar o yüzden. Infinite onlara kıyasla cıvıl cıvıl bir atmosfere sahip.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #13 sadece1eren dedi: Sepetim hoş bence. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer metro oyunları çok ucuz. Onları da ekleyin bence.
sadece1eren dedi: Sepetim hoş bence. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer metro oyunları çok ucuz. Onları da ekleyin bence.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 3 Temmuz 2023 #14 Lykoss dedi: Hocam diğer metro oyunları çok ucuz. Onları da ekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bedava oldular diye koymadım ama saygıdan koyayım ya ayıp olur
Lykoss dedi: Hocam diğer metro oyunları çok ucuz. Onları da ekleyin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bedava oldular diye koymadım ama saygıdan koyayım ya ayıp olur
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #15 Hocalarım son hali böyle. Fikir değişikliğine gittim. 34 TL ye ne önerirsiniz? @sadece1eren @Guthwine @updatee @Veli1026
Hocalarım son hali böyle. Fikir değişikliğine gittim. 34 TL ye ne önerirsiniz? @sadece1eren @Guthwine @updatee @Veli1026
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 3 Temmuz 2023 #16 Lykoss dedi: 34 TL ye ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kütüphaneni paylaşırsan sende bulunan oyunları önermemizin önüne geçebilirsin. 35 TL altı oyunlar belli sonuçta.
Lykoss dedi: 34 TL ye ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kütüphaneni paylaşırsan sende bulunan oyunları önermemizin önüne geçebilirsin. 35 TL altı oyunlar belli sonuçta.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #17 Guthwine dedi: Kütüphaneni paylaşırsan sende bulunan oyunları önermemizin önüne geçebilirsin. 35 TL altı oyunlar belli sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam Dying Light, Forest, Asetto Corsa, Gang Beasts, Ark: Survival var.
Guthwine dedi: Kütüphaneni paylaşırsan sende bulunan oyunları önermemizin önüne geçebilirsin. 35 TL altı oyunlar belli sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam Dying Light, Forest, Asetto Corsa, Gang Beasts, Ark: Survival var.
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 3 Temmuz 2023 #18 Hocam Bulletstorm ekleyebilirsiniz güzel fps oyunudur.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2023 #19 345291 dedi: Hocam Bulletstorm ekleyebilirsiniz güzel fps oyunudur. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu pek sevemedim. Başka güzel bir öneriniz var mı? @Guthwine
345291 dedi: Hocam Bulletstorm ekleyebilirsiniz güzel fps oyunudur. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu pek sevemedim. Başka güzel bir öneriniz var mı? @Guthwine
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 3 Temmuz 2023 #20 Lykoss dedi: Hocam oyunu pek sevemedim. Başka güzel bir öneriniz var mı? @Guthwine Genişletmek için tıkla... Deadlight Prototype
Lykoss dedi: Hocam oyunu pek sevemedim. Başka güzel bir öneriniz var mı? @Guthwine Genişletmek için tıkla... Deadlight Prototype