pcci reis
Hectopat
Daha fazla
Far cry 3ü bende almasam mı diye düşünüyorum ama Cities Skylines alıcam. 6 dolar falan kalıyor Far Cry olmayınca ne önerirsin ?2. Fotodakiler güzel![]()
The Long Dark'a bir göz at indirimde olması lazımFar cry 3ü bende almasam mı diye düşünüyorum ama Cities Skylines alıcam. 6 dolar falan kalıyor Far Cry olmayınca ne önerirsin ?
Devil May Cry 5 iyi mi ?The Long Dark'a bir göz at indirimde olması lazım
Gamepad'iniz var mı?Devil May Cry 5 iyi mi ?
Hayır.Gamepad'iniz var mı?
Hocam aslında bu oyun baya hoşuma gitti. Zombi gibi absürt şeyleri sevmem ve gerçekçi bir hayatta kalma deneyimi sunan bu oyunu alıcam galiba.The Long Dark'a bir göz at indirimde olması lazım
Devil May Cry serisindeki oyunlar klavye ile oynanmaz. Oyuna PC portu yapmışlar fakat klavye kontrollerini yapmamışlar. FIFA'yı klavye ile oynamak gibi bir şey yani.Hayır.
The Long Dark güzeldir. Bütçene uyuyosa bak derimHayır.
Hocam aslında bu oyun baya hoşuma gitti. Zombi gibi absürt şeyleri sevmem ve gerçekçi bir hayatta kalma deneyimi sunan bu oyunu alıcam galiba.
O zaman boşvereyim hocam. Gamepad benlik değil.Devil May Cry serisindeki oyunlar klavye ile oynanmaz. Oyuna PC portu yapmışlar fakat klavye kontrolleri yapmamışlar. FIFA'yı klavye ile oynamak gibi bir şey yani.
Uyuyor hocam. Warband + firewatch + long dark + cities skylines alıyorum o zaman. Başka önerisi olan var mı ?The Long Dark güzeldir. Bütçene uyuyosa bak derim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.