Steam sepeti nasıl?

Ephwe

Hectopat
Daha fazla  
Bunun yanında oyun önerirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20230704-WA0003.jpg
    IMG-20230704-WA0003.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalsa Unity, Origins ve Valhalla yeterli artan parayla RDR2 gibi bir şaheser alınabilir. God Of War'ada bakılabilir ancak RDR2 kesinlikle daha iyi bir oyun RDR2'yi bitirdikten sonra sırf GOW daha iyi diyenler için GOW aldım. 10. saate geldim alakası yok yaklaşamaz bile. Savaş mekanikleri güzel ama oyunda o kadar bulmaca varki illallah ettim artık.

Bence güzel ama alabilirsen Mortal Kombat 11 alabilirsin 67 lira Ultimate 132 lira.

Mk 11'e sahibim teşekkürler.

Bana kalsa Unity, Origins ve Valhalla yeterli artan parayla RDR2 gibi bir şaheser alınabilir. God of War'ada bakılabilir ancak RDR2 kesinlikle daha iyi bir oyun RDR2'yi bitirdikten sonra sırf GoW daha iyi diyenler için GoW aldım. 10. saate geldim alakası yok yaklaşamaz bile. Savaş mekanikleri güzel ama oyunda o kadar bulmaca varki illallah ettim artık.

God of War ve RDR 2'yi bitirmiş durumdayım bence RDR 2 >> all GoW için ise en başlarda biraz bulmaca var ancak oyunun ilerleyen noktalarında bulmaca sayısı azalıp savaş daha ön plana çıkıyor. Ayrıca takildiğıniz yerde Full oynanişlardan yardim alabilirsiniz.

Odyssey'e de bakabilirsiniz. NieR:Automata™'da güzel indirime girmişti. Hunt down da 6 liraya düşmüştü.

Valhalla Origins ve Unity'yi arkadaşimdan oynayacagim ancak Odyssey'e bakacagim teşekkürler.

Arkadaşlar düzeltme olarak Valhalla Origins ve Unity'yi arkadasimdan oynayacagim icin iptal ettim yerine Far Cry 3 4 5 ve Primal'ı ekledim.

Tum AC serisini bitirmis birisi olarak ben olsam Brotherhood Revelations ve ikinci oyunu çıkarıp Odyssey + Full DLC alırdım.

Ve doğru hatırlıyorsam AC Odyssey Full paket alınca AC 3 Remastered da veriyordu Full DLC'li.

Mk 11'e sahibim teşekkürler.

God of War ve RDR 2'yi bitirmiş durumdayım bence RDR 2 >> all GoW için ise en başlarda biraz bulmaca var ancak oyunun ilerleyen noktalarında bulmaca sayısı azalıp savaş daha ön plana çıkıyor. Ayrıca takildiğıniz yerde Full oynanişlardan yardim alabilirsiniz.

Valhalla Origins ve Unity'yi arkadaşimdan oynayacagim ancak Odyssey'e bakacagim teşekkürler.

Arkadaşlar düzeltme olarak Valhalla Origins ve Unity'yi arkadasimdan oynayacagim icin iptal ettim yerine Far Cry 3 4 5 ve Primal'ı ekledim.
Hocam 3 ve 5 arasında grafikte başka bir fark yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı