Steam sepeti nasıl?

Hocam hikayeli oyunlara pek ilginiz yoksa RDR2 almayın şahsen ben yaklaşık 1 yıl önce Witcher III'le beraber 100TL'ye aldım toplam oynama saatim 30 dakika falan.

Var hocam. Zaten gene ileride oynayacağım oyunlar çoğu o yüzden alıyorum.

Hocam hikayeli oyunlara pek ilginiz yoksa RDR2 almayın şahsen ben yaklaşık 1 yıl önce Witcher III'le beraber 100TL'ye aldım toplam oynama saatim 30 dakika falan.

RDR2 hikayesi biraz yavas ama sans verseniz guzel oyun 400 liraya boyle baska oyun bulamaz.

RDR2 hikayesi biraz yavas ama sans verseniz guzel oyun 400 liraya boyle baska oyun bulamaz.

Biliyorum hocam başlarda çok yavaş diyorlar genelde. Hocam 35TL'ye oyun öneriniz yok mu ya

Biliyorum hocam başlarda çok yavaş diyorlar genelde. Hocam 35TL'ye oyun öneriniz yok mu ya.

Epic Games'den outlas alin 6 TL'ye bir de the Wolf Among Us indirimdeydi indirim bitmediyse bak 6 liraya su alinmiyor illa Steam olacaksa bilmiyorum.

Epic Games'den outlas alin 6 TL'ye bir de the Wolf Among Us indirimdeydi indirim bitmediyse bak 6 liraya su alinmiyor illa Steam olacaksa bilmiyorum.

Dediklerinizi aldım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…