Steam sepeti nasıl?

Scrapper6161

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sepetin fotoğrafı ektedir. Detroit oynayıp çok beğenmiş biri olarak Quantic'in diğer oyunlarına da bakayım dedim. Metro serisini kesinlikle almayı düşünüyorum 1-2 oyun daha ekleyebilirim. Var mıdır tavsiyeniz?

Detroit beğendiysen Heavy Rain yakışır.

Arkham collection yoksa alın bedava fiyatına 15 TL şaka gibi bende aldım arkahm kinght'a dlcde veriyor paket içeriğinde.

Metro bundle mükemmel, 7 Days to die mükemmel. Araya ucuz bir seçenek olarak Zero Hour oyununu kesinlikle ekleyin. 20,50 TL fiyatını bile fazlasıyla hak eden bir oyun 10,25 TL şuanda. Düşük bütçeli Ready or Not gibi düşünebiliriz ancak düşük bütçeli olmasına rağmen mükemmel bir oyun.
Bunun dışında arkadaşınız varsa space engineers falan ekleyebilirsiniz.

Sepetimi bu şekilde güncelledim hocam. Daha iyi oldu gibi geldi bana

Eki Görüntüle 1992771
Sepetimi bu şekilde güncelledim hocam. Daha iyi oldu gibi geldi bana
Kesinlikle daha iyi olmuş. Ready or Not'u alsanız bile yinede Zero Hour'a şans verebilirsiniz. Umarım oyunu fazlasıyla övmem size rahatsızlık vermiyordur. Oyunun online tarafı çok hoşuma gidiyor geleceği olan bir oyun eğer geliştirilirse. Şu anlık bir Ready or Not etmez tabiki.

Yeni bir konu açtım indirimlerden oyun önerdim ona bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…