20-30 TL arasına Zero Hour, 7 Days to Die ve Sid Meier's Civilization IV (indirim bitmiş olabilir) önerebilirim.Dostlar Steam'deki 25-30 TL altı olan güzel oyunları toplamak niyetindeyim. Tek bir AAA oyuna 400-500 vereceğime böyle yapmak daha mantıklı geldi. Daha üst fiyattaki oyunları da alacağım ama şimdilik fiyatı düşük olanları toparlıyorum.
Bunlar dışında almayı planladığım şunlar var:
FEAR Complete Pack on Steam
Includes 6 items: F.E.A.R., F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 2: Reborn (DLC), F.E.A.R. 3, F.E.A.R.: Extraction Point , F.E.A.R.: Perseus Mandate ...store.steampowered.com
The Red Lantern PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
The Red Lantern bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Lake PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Lake bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Sunlight PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Sunlight bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Corpse of Discovery PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Corpse of Discovery bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Hatred PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Hatred bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Aralarından alınmaz veya şurada daha ucuz dedikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Baba is You öneririm. İndirimde değil ama ucuz yine.Dostlar Steam'deki 25-30 TL altı olan güzel oyunları toplamak niyetindeyim. Tek bir AAA oyuna 400-500 vereceğime böyle yapmak daha mantıklı geldi. Daha üst fiyattaki oyunları da alacağım ama şimdilik fiyatı düşük olanları toparlıyorum.
Includes 6 items: F.E.A.R., F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 2: Reborn (DLC), F.E.A.R. 3, F.E.A.R.: Extraction Point , F.E.A.R.: Perseus Mandate ...store.steampowered.com
The Red Lantern bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Lake bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Sunlight bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Corpse of Discovery bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Hatred bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Aralarından alınmaz veya şurada daha ucuz dedikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
20-30 TL arasına Zero hour, 7 Days to Die ve sid meier's Civilization IV (indirim bitmiş olabilir) önerebilirim.
Batman Arkham Collection da alırsınız vardır büyük ihtimal.
Ne demek, arkadaşınız varsa kesinlikle 7 days to die öneririm. Zero Hour Ready or Not'un ucuz versiyonu fiyatı şuan için mükemmel kesinlikle alınabilir. Online modu da var 3v3 atılabiliyor.Arkham Collection zaten sepette var Zero hour için bir bakayım. Civilization 6 var bende pek beceremedim Civilization oynamayı. Bunlar dışında CIV 4 için birkaç gameplay videosu falan bakarım hoşuma giderse alırım teşekkürler öneriler için.
Dostlar Steam'deki 25-30 TL altı olan güzel oyunları toplamak niyetindeyim. Tek bir AAA oyuna 400-500 vereceğime böyle yapmak daha mantıklı geldi. Daha üst fiyattaki oyunları da alacağım ama şimdilik fiyatı düşük olanları toparlıyorum.
The Forest, Hades (epicten),Hellblade, Zero hour, limbo, the shore, Alan Wake, Super Hot (eTail) alabilirsin.
Teşekkürler.
- Aldım.
- Az önce aldım teşekkürler.
- Bakmam gerekli.
- Paşa hocamız da önermişti almak şart diyorsunuz anladım.
- Kütüphanede varmış.
- Bakmam gerekli.
- Control serisi ile paket içinde almıştım önceden.
- Oyunu biliyorum ama pek sarmaz gibi geliyor gerçi ne aldıysak aldık oynamasam bile alacağım sanırım.
3 kesinlikle almalısın bir de Mortal Shell al kesinlikle 10 TL souls like mükemmel oyun.
Mortal sheli Epic'te vermişlerdi elimde var. Hellblade şu 7 liralık olan değil mi?
Save 70% on Hellblade: Senua's Sacrifice on Steam
From the makers of Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, and DmC: Devil May Cry, comes a warrior’s brutal journey into myth and madness. Set in the Viking age, a broken Celtic warrior embarks on a haunting vision quest into Viking Hell to fight for the soul of her dead lover.store.steampowered.com