A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 19 Kasım 2023 #11 Valve Pack'in olayı ne? İçindeki 103 TL'lik "Condition Zero" ne işe yarıyor mesela? Almaya değer mi, 357 TL'ye gelecek.
Valve Pack'in olayı ne? İçindeki 103 TL'lik "Condition Zero" ne işe yarıyor mesela? Almaya değer mi, 357 TL'ye gelecek.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 Teknolojik112 dedi: Half-Life oyunlarını ayrı ayrı alacağınıza Valve Complete pack almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 731490 dedi: Half-Life'ın bir DLC'si daha var. Onu da alın. Genişletmek için tıkla... XMORB dedi: Hepsi güzel ama Valve paket önerisini dinleyin bence. Bilim kurgu, aksiyon, macera, shooter türünün iyilerinden. Biraz metro, biraz kendine has atmosferi ve biraz da tinercileri... Genişletmek için tıkla... Hocam Valve paketi 200 küsur de zaten Left 4 Dead portal falan var bende ondan onun yerine Half-Life Complete ekledim tek tek alacagima daha mantıklı oluyor. Wag7r dedi: Şampiyonlar ligi, son saatler zaten alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Jimmy Hopkins dedi: Harika seçimler. Genişletmek için tıkla... 658131 dedi: Güzel seçimler, stalker nasıl bir oyun bilgi verebilecek olan var mı? Fiyatininda yüksek olmasi dikkatimi çekti. Genişletmek için tıkla... Teknolojik112 dedi: Half-Life oyunlarını ayrı ayrı alacağınıza Valve Complete pack almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 731490 dedi: Half-Life'ın bir DLC'si daha var. Onu da alın. Genişletmek için tıkla... XMORB dedi: Hepsi güzel ama Valve paket önerisini dinleyin bence. Bilim kurgu, aksiyon, macera, shooter türünün iyilerinden. Biraz metro, biraz kendine has atmosferi ve biraz da tinercileri... Genişletmek için tıkla... 632270 dedi: Half-Life bundle alabilirsin, mükemmel ötesi bir paket alınabilir. Genişletmek için tıkla... 729024 dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Şimdi alıyorum. Xelor dedi: Kanka konuyla alakası yok da sen mi bensin ben mi senim. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum
Teknolojik112 dedi: Half-Life oyunlarını ayrı ayrı alacağınıza Valve Complete pack almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 731490 dedi: Half-Life'ın bir DLC'si daha var. Onu da alın. Genişletmek için tıkla... XMORB dedi: Hepsi güzel ama Valve paket önerisini dinleyin bence. Bilim kurgu, aksiyon, macera, shooter türünün iyilerinden. Biraz metro, biraz kendine has atmosferi ve biraz da tinercileri... Genişletmek için tıkla... Hocam Valve paketi 200 küsur de zaten Left 4 Dead portal falan var bende ondan onun yerine Half-Life Complete ekledim tek tek alacagima daha mantıklı oluyor. Wag7r dedi: Şampiyonlar ligi, son saatler zaten alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Jimmy Hopkins dedi: Harika seçimler. Genişletmek için tıkla... 658131 dedi: Güzel seçimler, stalker nasıl bir oyun bilgi verebilecek olan var mı? Fiyatininda yüksek olmasi dikkatimi çekti. Genişletmek için tıkla... Teknolojik112 dedi: Half-Life oyunlarını ayrı ayrı alacağınıza Valve Complete pack almak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 731490 dedi: Half-Life'ın bir DLC'si daha var. Onu da alın. Genişletmek için tıkla... XMORB dedi: Hepsi güzel ama Valve paket önerisini dinleyin bence. Bilim kurgu, aksiyon, macera, shooter türünün iyilerinden. Biraz metro, biraz kendine has atmosferi ve biraz da tinercileri... Genişletmek için tıkla... 632270 dedi: Half-Life bundle alabilirsin, mükemmel ötesi bir paket alınabilir. Genişletmek için tıkla... 729024 dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Şimdi alıyorum. Xelor dedi: Kanka konuyla alakası yok da sen mi bensin ben mi senim. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum