A Asım18181 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Merhaba 26 dolara bir Steam sepeti yaptım uzun süredir bekliyordum bu oyunlara indirim. Ama yine de sormak istedim başka önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Merhaba 26 dolara bir Steam sepeti yaptım uzun süredir bekliyordum bu oyunlara indirim. Ama yine de sormak istedim başka önerileriniz var mı?
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 2 Mayıs 2025 #2 Hayırlı olsun.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 2 Mayıs 2025 #3 Dark Souls 3 bence o kadar etmez ama hayırlı olsun.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.619 Çözümler 4 2 Mayıs 2025 #4 Bence ikisi de DLC'siz alınmaz ama bütçe yoksa al oyna sonra DLC alırsın.
A Asım18181 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 Scaryo dedi: Bence ikisi de DLC'siz alınmaz ama bütçe yoksa al oyna sonra DLC alırsın. Genişletmek için tıkla... malesef param yetmiyor dlc için 891548 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkürler IDenizI dedi: Dark Souls 3 bence o kadar etmez ama hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı Elden Ring ve Elden Ring DLC'si bayağı sarmıştı ondan dolayı FromSoftware'in diğer oyunlarınıda denemek istiyorum.
Scaryo dedi: Bence ikisi de DLC'siz alınmaz ama bütçe yoksa al oyna sonra DLC alırsın. Genişletmek için tıkla... malesef param yetmiyor dlc için 891548 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkürler IDenizI dedi: Dark Souls 3 bence o kadar etmez ama hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı Elden Ring ve Elden Ring DLC'si bayağı sarmıştı ondan dolayı FromSoftware'in diğer oyunlarınıda denemek istiyorum.
T TekinJ Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 Asım18181 dedi: malesef param yetmiyor dlc için teşekkürler Başka öneriniz var mı Elden Ring ve Elden Ring DLC'si bayağı sarmıştı ondan dolayı FromSoftware'in diğer oyunlarınıda denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Monster Hunter için DLC bakın bence. EA oyunlarında güzel indirimler var (Jedi Fallen Order). Middle Earth serisi var. Savaş oyunlarında güzel indirimler var.
Asım18181 dedi: malesef param yetmiyor dlc için teşekkürler Başka öneriniz var mı Elden Ring ve Elden Ring DLC'si bayağı sarmıştı ondan dolayı FromSoftware'in diğer oyunlarınıda denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Monster Hunter için DLC bakın bence. EA oyunlarında güzel indirimler var (Jedi Fallen Order). Middle Earth serisi var. Savaş oyunlarında güzel indirimler var.