Steam sepeti nasıl?

Yer
Elazığ
Daha fazla  
Bu tarz oyunlara çok yeniyim EU4 ve CK3 satın almak istiyorum fakat çözemem anlamam diye çok endişe ediyorum sizce alınır mı? İki oyun 12 dolar DLC'siz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu tarz oyunlara çok yeniyim EU4 ve CK3 satın almak istiyorum fakat çözemem anlamam diye çok endişe ediyorum sizce alınır mı? İki oyun 12 dolar DLC'siz.

DLC'siz genelde oynanışları çok sınırlı oluyor en azından HOI4'te öyleydi. Daha basit bir oynanış istiyorsan Age of History 3 al bence. 5 dolar.

DLC'siz genelde oynanışları çok sınırlı oluyor en azından HOI4'te öyleydi. Daha basit bir oynanış istiyorsan Age of History 3 al bence. 5 dolar.

Age of History 3 çok kolay ya zevk almam.

İki oyunuda alacaksanız ikisini aynı anda öğrenemeyebilirsiniz hocam önce istediğinizi alıp onu öğrenin bence.

İkisi de çok ilgimi çekti aşırı zorlanır mıyım?

DLC alamam hocam.

Hepsini oynadım dediklerinin ekstra olarak HOİ4 de oynadım kesinlikle tavsiye ederim muazzam türüne göre. CK3 tavsiye etmem satın alacaksan çünkü DLC aboneliği sistemi yok maalesef DLC leri almadan da oyun gerçekten bomboş yaklaşık 60-90 dolar arası bir ücreti vardı emin değilim. Paradoxun satış politikası alıcıyı memnun etmiyor. EU4 alacaksan da aynı şekilde DLC gerekiyor fakat abonelik sistemi mevcut 180 tl gibi bir ücret ile abonelik alabilirsin 1 ay için. Eğer HOİ 4 de almak istersen aynı durum geçerli ve bu oyunları oynarken rehber de izlemen gerekir yoksa geç ve eksik anlarsın oyunu. Rehber izlersen çok kafanın karışacağını sanmıyorum max 50 saatte anlarsın.

Hepsini oynadım dediklerinin ekstra olarak HOI4 de oynadım kesinlikle tavsiye ederim muazzam türüne göre. CK3 tavsiye etmem satın alacaksan çünkü DLC aboneliği sistemi yok maalesef DLC'leri almadan da oyun gerçekten bomboş yaklaşık 60-90 dolar arası bir ücreti vardı emin değilim. Paradox'un satış politikası alıcıyı memnun etmiyor. EU4 alacaksan da aynı şekilde DLC gerekiyor fakat abonelik sistemi mevcut 180 TL gibi bir ücret ile abonelik alabilirsin 1 ay için. Eğer HOI 4 de almak istersen aynı durum geçerli ve bu oyunları oynarken rehber de izlemen gerekir yoksa geç ve eksik anlarsın oyunu. Rehber izlersen çok kafanın karışacağını sanmıyorum Max 50 saatte anlarsın.

DLC'siz en azindan 100 saat oynatsalar yeter DLC sonra alırım.

DLC olmadan bomboş kesinlikle oynanmaz yarım oyun gibi bir şey oluyor. Zaten satın alacaksan DLC'leri alma aşırı pahalı oluyor abonelik daha mantıklı. DLC'siz tavsiye etmem ama illa deneyeceğim bakacağım diyorsan sana kalmış.

DLC istesem de alamam şu an bence DLC olsaydı bile çok detay gelecekti cözemezdim ya alacağım ikisini de galiba.

DLC istesem de alamam şu an bence DLC olsaydı bile çok detay gelecekti cözemezdim ya alacağım ikisini de galiba.
Hocam şöyle söyliyim farkı anlayın CK3 DLC lerine fazla hakim değilim ama EU4 de oyunun yarısı olmuyor. Biliyorsun Osmanlı da yeniçeri olmazsa olmaz ve bu durum DLC ile ekleniyor bildiğim kadarıyla o tarz farklar var ama eğer alamam diyorsan DLC olmadan da deneyebilirsin. Dilersen korsan olarak da indirebilirsin DLC leri sana kalmış.

Biraz oynayıp ondan sonra DLC alabilirsin öğrenmiş de olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı