saitamaGO
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Arkadaşlar malum indirim dönemindeyiz. Zam gelme duruma karşılık yüklü bir alım yapma kararı aldım. Sizden ricam sepeti yorumlamanız ve geri dönüş yapmanız. Benim merak ettiğim birkaç şey var onları da sorayım.
1. Dark Souls 3 Deluxe yerine Dark Souls Remastered ve Dark Souls 2 Scholar of the First Sin alınmalı mı? Yoksa bu fiyata souls alınmamalı mı? (Elden ring ve Sekiro mevcut)
2. Bu Sepete ek olarak Cyberpunk DLC'sini alacağım.
3. Dark Antlogy serisini alacağım kesin olarak gerisini sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
4. Ben de olan oyunları belirteyim ona göre siz de tavsiyede bulunabilirsiniz. -Cyberpunk, GoW, TLOU1, BF1, Callisto Protocol, The Quarry vs. Aklıma gelenler bunlar.
1. Dark Souls 3 Deluxe yerine Dark Souls Remastered ve Dark Souls 2 Scholar of the First Sin alınmalı mı? Yoksa bu fiyata souls alınmamalı mı? (Elden ring ve Sekiro mevcut)
2. Bu Sepete ek olarak Cyberpunk DLC'sini alacağım.
3. Dark Antlogy serisini alacağım kesin olarak gerisini sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
4. Ben de olan oyunları belirteyim ona göre siz de tavsiyede bulunabilirsiniz. -Cyberpunk, GoW, TLOU1, BF1, Callisto Protocol, The Quarry vs. Aklıma gelenler bunlar.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: