Steam sepeti nasıldır?

saitamaGO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Arkadaşlar malum indirim dönemindeyiz. Zam gelme duruma karşılık yüklü bir alım yapma kararı aldım. Sizden ricam sepeti yorumlamanız ve geri dönüş yapmanız. Benim merak ettiğim birkaç şey var onları da sorayım.
1. Dark Souls 3 Deluxe yerine Dark Souls Remastered ve Dark Souls 2 Scholar of the First Sin alınmalı mı? Yoksa bu fiyata souls alınmamalı mı? (Elden ring ve Sekiro mevcut)
2. Bu Sepete ek olarak Cyberpunk DLC'sini alacağım.
3. Dark Antlogy serisini alacağım kesin olarak gerisini sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
4. Ben de olan oyunları belirteyim ona göre siz de tavsiyede bulunabilirsiniz. -Cyberpunk, GoW, TLOU1, BF1, Callisto Protocol, The Quarry vs. Aklıma gelenler bunlar.

Dosya Ekleri

• stt1.jpg
    stt1.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 101
  • stt2.jpg
    stt2.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 95
  • stt3.jpg
    stt3.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 87
  • stt4.jpg
    stt4.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Arkadaşlar malum indirim dönemindeyiz. Zam gelme duruma karşılık yüklü bir alım yapma kararı aldım. Sizden ricam sepeti yorumlamanız ve geri dönüş yapmanız. Benim merak ettiğim birkaç şey var onları da sorayım.
1. Dark Souls 3 Deluxe yerine Dark Souls Remastered ve Dark Souls 2 Scholar of the First Sin alınmalı mı? Yoksa bu fiyata souls alınmamalı mı? (Elden ring ve Sekiro mevcut)
2. Bu Sepete ek olarak Cyberpunk DLC'sini alacağım.
3. Dark Antlogy serisini alacağım kesin olarak gerisini sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
4. Ben de olan oyunları belirteyim ona göre siz de tavsiyede bulunabilirsiniz. -Cyberpunk, GoW, TLOU1, BF1, Callisto Protocol, The Quarry vs. Aklıma gelenler bunlar.
1- Elden Ring mevcutsa Dark Souls oyunlarına gerek yok bence. Fiyatları inanılmaz uçuk çünkü.
2- Söylentiler doğruysa DLC ile birlikte komple değişecek CP2077. Fiyatına değeceğini düşünüyorum. En kötü iade edersin 2 saati geçmeden.
3- TDPA oyunları da bence pahalılar. Ortalama 5 saat süren oyunlar. Toplamda 15 saat sürecek 3 oyuna 500 liraya yakın para vermek bence doğru değil.
4- Immortals Fenyx Rising'i standart versiyon alabilirsin, DLC'lerin mutlaka alınmalı seviyede olduklarını düşünmüyorum.
5- Evil West fiyatını hak etmiyor.
6- Warhammer 40K Darktide'ın performans sorunları vardı. Son yorumlara baktığım kadarıyla düzeltilmemiş. 300 lira verip almak pek mantıklı değil.

Neden hocam? Deneyimlediniz mi?
Evet, deneyim etme şansı buldum. Aksiyonu ve oynanışı gayet keyifli, ona lafım yok. Fakat oynanışını kopyaladıkları God of War 197₺ şu an, aksiyonun dibine vurduğun Doom Eternal'i bu oyunun 3'te 1 fiyatına satıyorlar misal. 150₺ civarı olsa düşünme bile yapıştır geç derdim fakat 300₺ AA bir oyun çok fazla. Oynamazsan çok bir şey kaybetmezsin.

Oddyseyi severek oynamiştim o yuzden sevebilirim dusuncesiyle ek paketleri ekledim.
Ben de o yüzden satın alıp oynamıştım bu oyunu. Zaten daha ilk saniyeden AC Odyssey hissi veriyor oyun. Temelde aynı mekaniklere sahip oyunlar sonuçta. Fakat vault kısımları inanılmaz baymıştı beni. Sürekli puzzle çözmekten içim dışıma çıktı, zaten oyunlarda puzzle çözmekten pek haz etmem. DLC'ler de gördüğüm kadarıyla oyuna yeni vaultlar, puzzlelar ekliyor. Bir tane de izometrik kamera açısıyla oynayabildiğin bir DLC mevcut. Şahsen standart oyunu bile sıkıcı bulduğumdan DLC'leri önermiyorum bu yüzden ama arada 90 liralık fark mevcut, denenebilir.

@132923 anladim hocam. Alacak oyun bulmada zorlaniyorum. Fiyatina değer pek oyun yok gibi. Çoğu AAA oyunlarini aldim sayilir. Sizin tavsiye edebileceğiniz oyunlar varsa önerilere açığım. Kutuphanenizi birakirsaniz bi bakmak isterim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı