Daha önce hiç korku oyunu oynamadım. Resident Evil 4 ve slient hill 2 almayı düşünüyordum fakat 2. ve 3. oyun da gerekli mi acaba 4. oyun için?
Ben olsam 3 oyuna 50 dolar vermezdim öğrenci biri olarak ama para sıkıntın yoksa acelen varsa al geç bence şu raccoon city ne anlamadım amaDaha önce hiç korku oyunu oynamadım. Resident Evil 4 ve slient hill 2 almayı düşünüyordum fakat 2. ve 3. oyun da gerekli mi acaba 4. oyun için?
2. oyunun devamı ama alakaları bile yok diyebilirim, gereksiz.
Ben olsam 3 oyuna 50 dolar vermezdim öğrenci biri olarak ama para sıkıntın yoksa acelen varsa al geç bence şu raccoon City ne anlamadım ama.
He o zaman güzel bence ya 2 3 4 beğenilen oyunlar 7 8 village de baya beğeniliyo silent Hill bilgim yok bütçe sorunun yoksa al benceTeşekkür ederim o zaman o oyunların yerine farklı bir oyun alabilirim sağ olun.
Hocam raccoon City olan pakette residen evil 2 ve 3. oyun mevcut.
RE4 oynamak için 2. veya 3. oyuna ihtiyacın yok.
He o zaman güzel bence ya 2 3 4 beğenilen oyunlar 7 8 village de bayağı beğeniliyor Silent Hill bilgim yok bütçe sorunun yoksa al bence.
@estexa Silent Hill ile Resident Evil aynı tür diye benzer oyunlar olduğunu sanan çok oluyor ama Silent Hill, RE oyunlarının aksine minimum aksiyon, tamamen psikolojik korku odaklı oyunlar oluyor genelde. SH2'yi alıp yarım bırakan çok oldu.
O zaman sadece slient hill 2 ve RE4 alıyorum hocam sağ olun.
Bütçe sıkıntım yok ama ilk defa oynayacağım bu tarz oyunları o yüzden biraz çekingenim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.