Steam sepeti nasıldır?

Daha önce hiç korku oyunu oynamadım. Resident Evil 4 ve slient hill 2 almayı düşünüyordum fakat 2. ve 3. oyun da gerekli mi acaba 4. oyun için?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-13 230913.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-13 230913.png
    340,7 KB · Görüntüleme: 1.793
Daha önce hiç korku oyunu oynamadım. Resident Evil 4 ve slient hill 2 almayı düşünüyordum fakat 2. ve 3. oyun da gerekli mi acaba 4. oyun için?
Ben olsam 3 oyuna 50 dolar vermezdim öğrenci biri olarak ama para sıkıntın yoksa acelen varsa al geç bence şu raccoon city ne anlamadım ama

2. oyunun devamı ama alakaları bile yok diyebilirim, gereksiz.

Teşekkür ederim o zaman o oyunların yerine farklı bir oyun alabilirim sağ olun.

Ben olsam 3 oyuna 50 dolar vermezdim öğrenci biri olarak ama para sıkıntın yoksa acelen varsa al geç bence şu raccoon City ne anlamadım ama.

Hocam raccoon City olan pakette residen evil 2 ve 3. oyun mevcut.

Teşekkür ederim o zaman o oyunların yerine farklı bir oyun alabilirim sağ olun.

Hocam raccoon City olan pakette residen evil 2 ve 3. oyun mevcut.
He o zaman güzel bence ya 2 3 4 beğenilen oyunlar 7 8 village de baya beğeniliyo silent Hill bilgim yok bütçe sorunun yoksa al bence

RE4 oynamak için 2. veya 3. oyuna ihtiyacın yok.

O zaman sadece slient hill 2 ve RE4 alıyorum hocam sağ olun.

He o zaman güzel bence ya 2 3 4 beğenilen oyunlar 7 8 village de bayağı beğeniliyor Silent Hill bilgim yok bütçe sorunun yoksa al bence.

Bütçe sıkıntım yok ama ilk defa oynayacağım bu tarz oyunları o yüzden biraz çekingenim.

@estexa Silent Hill ile Resident Evil aynı tür diye benzer oyunlar olduğunu sanan çok oluyor ama Silent Hill, RE oyunlarının aksine minimum aksiyon, tamamen psikolojik korku odaklı oyunlar oluyor genelde. SH2'yi alıp yarım bırakan çok oldu.

@estexa Silent Hill ile Resident Evil aynı tür diye benzer oyunlar olduğunu sanan çok oluyor ama Silent Hill, RE oyunlarının aksine minimum aksiyon, tamamen psikolojik korku odaklı oyunlar oluyor genelde. SH2'yi alıp yarım bırakan çok oldu.

Anladım hocam bende korku sevmiyorum yanımda 3 yaş çocuk olsa bile bayağı dalga geçerek oynarım ama biri olmayınca cidden oyanaysmıyorum Outlast'ı kuzenimle dalga gece gece 2 3 kere bitirmişliğimiz var ama hiç tek bitiremedim ilerleyemedim bile ondan Resident Evil'in aksiyonu en önde olan oyunlardan birini denemek istiyorum ama çok pahalı 😔

O zaman sadece slient hill 2 ve RE4 alıyorum hocam sağ olun.

Bütçe sıkıntım yok ama ilk defa oynayacağım bu tarz oyunları o yüzden biraz çekingenim.

Öyle yap, RE4 ve Silent Hill 2 güzel ikili. RE4 daha çok aksiyon gerilim oyunu, çoğunlukla aksiyon. Daha çok korku istiyorsan RE Village daha iyi o konuda. Silent Hill 2 arkadaşın dediği gibi psikolojik gerilim bir oyun. Ben bitirdim, aksiyon gerçekten çok az. Çoğunlukla keşif puzzle bilinmezlik odaklı bir oyun. Ben tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı