Steam sepetim nasıl?

Hitman için yazdım Raft için değil sordun cevapladım?

Hitman birazdaha oyunda damak zevki olan kişilere hitap eder.

Raft'a bunu diyen kişi görsün bakalım Dark Souls'ları.
Hocam Raft için demedim herkes yanlış anlamış yazdığım herşey Hitman Absolution için hayatımda Raft bile oynamadım .

Raft'a bunu diyen kişi görsün bakalım Dark Souls'ları.

Kusura bakmayın hocam, ikimiz de yanlış anlamışız
Sorun değil Raft gibi bir oyun için kullanılacak sözler değil zaten.

Hitman Absolution bayağı iyi bu arada ben zamanında maalesef 35 TL vermek gibi bir hataya düştüm tabii oyunu bitirdim ama önerim oyunu elinizden geldiğince gizlilikle oynamaya çalışın bam bam sıkmaya katiyen denemeyin zevki çok baltalıyor ayrıca güzel sepet olmuş iyi günlerde oynayın.

Eğer konuya bakan oyun arayan arkadaşlar varsa Witcher 2 ve Sniper Elite 4'te aldım. İkside zevkli oyunlar.

SoT icin 200 TL fazla geliyor bana. Ben de almayı düşünüyordum ve fiyatı yuzunden almadim. Birinci hakkında fikrim yok digerleri guzel.
Hocam bence alin fiyati arttiktan sonra sikinti 200 tl verirsiniz zamlanir 1000 lira olur hic alamazsiniz

SoT icin 200 TL fazla geliyor bana. Ben de almayı düşünüyordum ve fiyatı yuzunden almadim. Birinci hakkında fikrim yok digerleri guzel.
SoT zamanında 61 liraydı,indirimle 40 lira civarı olmuştu.Yine de 200₺ ile gayet güzel ve uzun bir deneyim yaşayabilirsiniz.

En baştaki araba oyunu Play Store da ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…