Synth3x
Kilopat
Daha fazla
Chivalry'in 30tllik olanını alsanız yeter bence. Sisteminiz nedir?Steam sepetim şu an böyle ve 150TL tutuyor. Toplam 250TL bütçem var, 100TL'ye kadar önerdiğiniz oyun veya sepetten çıkartmam gereken bir oyun var mı? Bir türlü karar veremedim ne almalıyım diye sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum oyunları.
Mordhau'da çok vakit geçirdim ve Chivalry geçmek istedim. DLC'de ki zırhlar güzel duruyor o yüzden almak istiyorum, gereksiz mi sizce ? Oyunda ki zırhlar da güzel ise almayabilirim.Chivalry'in 30tllik olanını alsanız yeter bence.
Gtx 760Sisteminiz nedir?
Elden Ring almayı düşündüm fakat fiyatı biraz pahalı geldi.Crysis serisine göz gezdir mutlaka. Biraz aşarsan sekiro güzeldir. Yada hepsinden vaz geçip Elden Ring alabilirsin muhtemelen bir daha bu kadar ucuz olmayacak. Batman ve metro serisi güzel severim.
Sepetime ekleyip ekleyip çıkardım alma konusunda çok kararsız kalmıştım onu, Metro oyunlarına güzel bir indirim geldi diye almak istedim diğer serilerini.Metro üçlemesini bence tamamlayın derim. Sisteminiz yetiyorsa Metro Exodus da alabilirsiniz. Eğer sisteminiz yetmiyorsa oyun GeForce NOW'da bulunuyordu diye hatırlıyorum. Bir de oraya bakın.
Metro serisi al. Sistemin kaldırıyorsa days gone ekle.Mordhau'da çok vakit geçirdim ve Chivalry geçmek istedim. DLC'de ki zırhlar güzel duruyor o yüzden almak istiyorum, gereksiz mi sizce ? Oyunda ki zırhlar da güzel ise almayabilirim.
Gtx 760
Amd FX-8350
8gb ram
Elden Ring almayı düşündüm fakat fiyatı biraz pahalı geldi.
Sekiro'yu aldim ve 97 dakika oynadım ama iade etmeyi düşünüyorum, Oyun güzel zam gelmez ise bir daha ki indirimde alıcam. (Sekiro'nun iadesiyle 250TL bütcem oluyor.)
Sepetime ekleyip ekleyip çıkardım alma konusunda çok kararsız kalmıştım onu, Metro oyunlarına güzel bir indirim geldi diye almak istedim diğer serilerini.
Peki Chivalry için ne diyorsun sence DLC'siz mi almalıyım ?Metro serisi al. Sistemin kaldırıyorsa days gone ekle.
DLC'de ki zırhlar güzel duruyor o yüzden almak istiyorum, gereksiz mi sizce ? Oyunda ki zırhlar da güzel ise almayabilirim.
Hocam dlc'ye gerek yok bence.Peki Chivalry için ne diyorsun sence DLC'siz mi almalıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.