Steam sepetim nasıl?

Wag7r

Decapat
Daha fazla  
Sepet nasıl hem uygun fiyatlı hem de sevdiğim şeyleri attım her türlü öneriye açığım. Mass Effect var teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230911-213027.png
    Screenshot_20230911-213027.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 4.235
Sepet nasıl hem uygun fiyatlı hem de sevdiğim şeyleri attım her türlü öneriye açığım. Mass Effect var teşekkürler.
Death stranding herkese özel bir oyun değil. Ve anlamak için 2 saatten fazla oynamanız gerek. Onun yerine başka bir oyun alabilirsiniz. İade şansınızı kaybetmeyin.

Death stranding herkese özel bir oyun değil. Ve anlamak için 2 saatten fazla oynamanız gerek. Onun yerine başka bir oyun alabilirsiniz. İade şansınızı kaybetmeyin.
Beğenilmiş bir oyun videoları izledim konusu güzel geldi birde epic beleşe vermişmiydi yanlış mı hatırlıyorum.

Death Stranding dışında güzel sepet.
Neden peki?

Beğenilmiş bir oyun videoları izledim konusu güzel geldi bir de Epic beleşe vermiş miydi yanlış mı hatırlıyorum.

Neden peki?

O oyun kargocu Simulator'ü değil miydi alabildiğimiz kadar üzerimize kargo alıp bir yere falan götürüyorduk bunu oynayana kadar gidip kargocu olarak işe girsen daha yararlı en azından para kazanırsın.

Beğenilmiş bir oyun videoları izledim konusu güzel geldi birde epic beleşe vermişmiydi yanlış mı hatırlıyorum.

Neden peki?
Oyun bildiğin kargocu simülasyonu. Bir noktadan kargoyu alıp diğer noktaya ulaştırıyorsun. Sadece yürüyorsun yani. Hikaye zaten kötü. Bir Kojima hayranı olarak bu oyunu hiç beğenmedim.

Yarış oyunlarına ilginiz var mı bilmiyorum fakat Need For Speed oyunları güzel indirime girdi.
Unbound hariç hepsini aldım 2 gün önce teşekkür ederim.
Eğer yoksa Control+Disco Elysium paketi ve Hades öneririm Death Stranding yerine.
Disco elysium vardı control alıyorum şimdi, hades ise pek tarzım değil 110tl veremem ona sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı