Steam sepetim nasıl?

peaZy

Hectopat
Hocam saygılar. Steam için böyle bir sepet oluşturdum. 102,01TL tuttu. Yaklaşık 50TL kadar daha bütçem var önerileriniz var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-30 224645.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-30 224645.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 236
Bende Control,Doom,Forest ve Titanfall 2 aldım.
Sen diyince acaba aldıklarımı satın aldım mı diye endişelendim sonra bakınca aldığımı farkettim.

zeuszeus2023: her indirime birşey girdiğinde alıyorum şuan 100den fazla var.

Bridge constructor portal, Cuphead (kesinlikle şans verilmesi gereken bir oyundur hocam), drug dealer Simulator (yine bu indirimlerde edinip oynamadığım oyunlardan), plague ınc: Evolved, please, don't touch anything 3D, supraland (biraz çocuksu olsa da çok güzel bir bulmaca oyunu)

Genel anlamda ucuz ve eğlenceli oyunlar..
Hocam çoğu kişinin sepetinde "Inscryption" u görüyorum bu oyun nedir ?

Bridge constructor portal, Cuphead (kesinlikle şans verilmesi gereken bir oyundur hocam), drug dealer Simulator (yine bu indirimlerde edinip oynamadığım oyunlardan), plague ınc: Evolved, please, don't touch anything 3D, supraland (biraz çocuksu olsa da çok güzel bir bulmaca oyunu)

Genel anlamda ucuz ve eğlenceli oyunlar..
Hocam çoğu kişinin sepetinde "Inscryption" u görüyorum bu oyun nedir ?
Hocam Bridge Constructor Walking Dead olanı var bende. Cuphead var. Plague Inc. almam. Alsam bile Microsoft Store'da daha ucuzdu sanırsam, Supraland var. Diğer ikisi ilgimi çekmedi. Teşekkür ederim.

4 TL fazla vererek 7 Days to Die için fazladan kopya alabilirsin. Bu oyunlara göz atabilirsin.
  • Kona​
  • Daymare 1998​
  • Among the Sleep​
  • Fran Bow​
  • Lust from Beyond
  • Psychonauts 1-2
  • Grim Fandango Remastered
  • In Sound Mind
  • Brothers - A Tale of Two Sons
  • Mortal Shell
  • The Vanishing of Ethan Carter
  • Castlevania: Lords of Shadow 1-2