Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #31 684117 dedi: Hocam birçok oyun ömürlük ama insanı belli bir süreden sonra bayıyor. Mekanikler, görevler vs. hep aynılaşmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Baldur's Gate 3 baymaz hocam.
684117 dedi: Hocam birçok oyun ömürlük ama insanı belli bir süreden sonra bayıyor. Mekanikler, görevler vs. hep aynılaşmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... Baldur's Gate 3 baymaz hocam.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #32 Takvaa dedi: Baldur's Gate 3 baymaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam izometrik kamera açısı tarzıma uygun değil öyle olsa alırdım
Takvaa dedi: Baldur's Gate 3 baymaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam izometrik kamera açısı tarzıma uygun değil öyle olsa alırdım
5 544148 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 457 18 Kasım 2023 #33 YunusYENEROGLU dedi: Çok fazla ıvır zıvır var gibi geldi, bunlar yerine kaliteli 3 oyun alsanız daha mantıklı, toplam bütçe ne kadar ona göre 3-5 tane önereyim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana toplam 2000 TL'ye kadar şu an indirimdeki mutlaka almam gereken oyunları önerebilir misiniz?
YunusYENEROGLU dedi: Çok fazla ıvır zıvır var gibi geldi, bunlar yerine kaliteli 3 oyun alsanız daha mantıklı, toplam bütçe ne kadar ona göre 3-5 tane önereyim. Genişletmek için tıkla... Merhaba bana toplam 2000 TL'ye kadar şu an indirimdeki mutlaka almam gereken oyunları önerebilir misiniz?
AceTN Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #34 Garry's Mod 78 TL'ye değecek bir oyun değil bence ama arkadaşlarım var kalabalığız diyorsanız belki sarabilir.
Garry's Mod 78 TL'ye değecek bir oyun değil bence ama arkadaşlarım var kalabalığız diyorsanız belki sarabilir.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #35 AceTN dedi: Garry's Mod 78 TL'ye değecek bir oyun değil bence ama arkadaşlarım var kalabalığız diyorsanız belki sarabilir. Genişletmek için tıkla... Oynayacak Arkadaşım yok TikTok'ta hep görüyorum eğlenceli, komik backroomsları var o yüzden almak istiyorum
AceTN dedi: Garry's Mod 78 TL'ye değecek bir oyun değil bence ama arkadaşlarım var kalabalığız diyorsanız belki sarabilir. Genişletmek için tıkla... Oynayacak Arkadaşım yok TikTok'ta hep görüyorum eğlenceli, komik backroomsları var o yüzden almak istiyorum
AceTN Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #36 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Oynayacak arkadaşım yok TikTok'ta hep görüyorum eğlenceli, komik backroomsları var o yüzden almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii senin kararında bence 80 TL'ye daha güzel oyunlar bulabilirsin.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Oynayacak arkadaşım yok TikTok'ta hep görüyorum eğlenceli, komik backroomsları var o yüzden almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii senin kararında bence 80 TL'ye daha güzel oyunlar bulabilirsin.