RDR Online'nin içinde bir kısımdan 140 küsur bir fiyata hikaye modu alınabiliyor.

Peki hikaye modu şu an indirimde mi yoksa istediğim zaman girip alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hikaye modu şu an indirimde mi yoksa istediğim zaman girip alabilir miyim?

Onu bilmiyorum ama alırsan rockstargames üzerinden alacağın için Steam'in dolara geçecek olması etkilemez ve oyunu alınca steam kütüphanende gözükmez.

Rust insanı harbi kanser eder. Toksik kitle ve yeni gelenlere karşı lanet bir topluluğu var. Onu atıp RDR'yi tam sürüm alın üzmez.

Arada neredeyse 700 TL fark var bence Rust arkadaşlarla oynandığında çok zevkli olabilecek bir oyun.

Geçen bir tweet gördüm RDR 2 Online'ı satın alıp oyun içinden story modunuda satın alınca toplam 360 TL'ye mi ne denk geliyordu eğer bugün indirebilirsen dene bence.

Dodı'den tam sürümünü indirin hocam.

Online'ı alirsan hikayeyi 140TL'ye alabilirsin ben dün aldım.

Geçen bir tweet gördüm RDR 2 Online'ı satın alıp oyun içinden story modunuda satın alınca toplam 360 TL'ye mi ne denk geliyordu eğer bugün indirebilirsen dene bence.

Evet oluyor 187 Red Dead Online story 140TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rust almamanı tavsiye ederim öğrenene kadar oyundan soğursun.

Bence güzel. Sepete bir The Forest ve GTA IV koyabilirsiniz ama. GTA IV istemem diyorsanız Dead Cells koyun. Game Pass'iniz varsa Dead Cells almayın çünkü orada var zaten.

Rdr2 tavsiye ederim ama fiyatlar ne olmuş öyle. Ben 80 lira civarı iken almıştım. Daha oyun falan anlamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…