Steam sepetim nasıl?

MEFEMEN

Hectopat
Daha fazla  
Almayı düşündüğüm oyunlar bunlar, onu alma bunu al gibi önerileriniz varsa bekliyorum.
Bütçem 25 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hitman Part One oyunun sadece bir bölümü haberin olsun. Demo gibi. Diğer bölümler için Tam sürümü açman lazım. O da indirimli haliyle 13 dolar.

NieR için 13 dolar verilebilir mi bir fikrim yok ama diğerleri alınabilir.

Balatro yerine mortal kombat 11 ultimate al bence. NieR'e de verilmez diye düşünüyorum. Daha iyi oyunlar var.

Forzayi almak için son fırsatlardan biri , almışken tadı damağınizda kalmasın diye deluxe alabilirsiniz .

NieR biraz pahalı gibi alma bence. Diğer oyunlar alınabilir. Kart oyunu seviyorsan Balatro aşırı kaliteli bir oyun. Kesinlikle al.

Hitman: Absolution kesinlikle al 1 dolar gibi bir fiyata düşmüş benim en beğendiğim oyunlardan pişman olmazsın.

Kesinlikle bu paketi al.

NieR biraz pahalı gibi alma bence. Diğer oyunlar alınabilir. Kart oyunu seviyorsan balatro aşırı kaliteli bir oyun. Kesinlikle al.

NieR almayı çok istiyordum baska bir indirim döneminde fiyatı daha çok düşer mi?

Platform takıntın yoksa NieR Automata'yı buradan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…