TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar doğru mikrofon seçili olduğunda eminim ama yine de arkadaşlarımla konuşurken Steam'de oda kurduğumuz zaman sesim onlara gitmiyor ama onların sesini duyuyorum. Kullandığım kulaklık: Razer Kraken X Lite Kablolu Kulaklık Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
Arkadaşlar doğru mikrofon seçili olduğunda eminim ama yine de arkadaşlarımla konuşurken Steam'de oda kurduğumuz zaman sesim onlara gitmiyor ama onların sesini duyuyorum. Kullandığım kulaklık: Razer Kraken X Lite Kablolu Kulaklık
Aurqq Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 Doğru mikrofonu seçtiğinizden eminseniz Windows'un ses ayarları kısmından da aynı mikrofonu seçtiğinizden emin olun.
Doğru mikrofonu seçtiğinizden eminseniz Windows'un ses ayarları kısmından da aynı mikrofonu seçtiğinizden emin olun.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2025 #3 Aurqq dedi: Doğru mikrofonu seçtiğinizden eminseniz Windows'un ses ayarları kısmından da aynı mikrofonu seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Oradan da seçili hocam ses testi yaptım geliyor sesim ama işte Steam'de gelmiyor.
Aurqq dedi: Doğru mikrofonu seçtiğinizden eminseniz Windows'un ses ayarları kısmından da aynı mikrofonu seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Oradan da seçili hocam ses testi yaptım geliyor sesim ama işte Steam'de gelmiyor.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2025 #4 Hocam bas konuş seçili, bas konuş tuşuna bastığınızdan emin misiniz?
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2025 #5 Evet hocam bas konuş tuşuna basıyorum hatta şimdi kapattım ses testi yaptım Steam üzerinden oradan da sesim gelmiyor yine.
Evet hocam bas konuş tuşuna basıyorum hatta şimdi kapattım ses testi yaptım Steam üzerinden oradan da sesim gelmiyor yine.
Aurqq Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #6 TRCONNOR dedi: Evet hocam bas konuş tuşuna basıyorum hatta şimdi kapattım ses testi yaptım Steam üzerinden oradan da sesim gelmiyor yine. Genişletmek için tıkla... Peki ya Discord'dan ya da başka bir platformdan sesiniz karşıya gidiyor mu?
TRCONNOR dedi: Evet hocam bas konuş tuşuna basıyorum hatta şimdi kapattım ses testi yaptım Steam üzerinden oradan da sesim gelmiyor yine. Genişletmek için tıkla... Peki ya Discord'dan ya da başka bir platformdan sesiniz karşıya gidiyor mu?
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2025 #7 Aurqq dedi: Peki ya Discord'dan ya da başka bir platformdan sesiniz karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ses kayıt programında filan gidiyor hocam ama Discord denemedim. Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu? Son düzenleme: 29 Haziran 2025
Aurqq dedi: Peki ya Discord'dan ya da başka bir platformdan sesiniz karşıya gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ses kayıt programında filan gidiyor hocam ama Discord denemedim. Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?