wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 Hakan20 dedi: Ne işe yarıyor seviye? Genişletmek için tıkla... Her 10 seviyede bir +1 vitrin hakkı ekleniyor. Kısacası profilini daha fazla özelleştirebiliyorsun. Ekleyebileceğin maksimum arkadaş sayısı da artıyor. Bunlar dışında bir özelliği yok.
Hakan20 dedi: Ne işe yarıyor seviye? Genişletmek için tıkla... Her 10 seviyede bir +1 vitrin hakkı ekleniyor. Kısacası profilini daha fazla özelleştirebiliyorsun. Ekleyebileceğin maksimum arkadaş sayısı da artıyor. Bunlar dışında bir özelliği yok.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 JustNobody dedi: Pazardan kart alıp rozet işleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam 333365 dedi: Koleksiyon kartı satın alıp onu işlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam
JustNobody dedi: Pazardan kart alıp rozet işleyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam 333365 dedi: Koleksiyon kartı satın alıp onu işlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #13 Crvena Zvezda dedi: Nasıl yapacağım hocam Nasıl yapacağım hocam Genişletmek için tıkla... Kart koleksiyonunuzu kontrol edin, eksikleri pazardan aratarak satın alabilirsiniz. Genelde 30-50 kuruş falan oluyorlar.
Crvena Zvezda dedi: Nasıl yapacağım hocam Nasıl yapacağım hocam Genişletmek için tıkla... Kart koleksiyonunuzu kontrol edin, eksikleri pazardan aratarak satın alabilirsiniz. Genelde 30-50 kuruş falan oluyorlar.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #14 JustNobody dedi: Kart koleksiyonunuzu kontrol edin, eksikleri pazardan aratarak satın alabilirsiniz. Genelde 30-50 kuruş falan oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den o kadar anlamam ki kart koleksiyonuma nereden bakacağıma bile bilmiyorum.
JustNobody dedi: Kart koleksiyonunuzu kontrol edin, eksikleri pazardan aratarak satın alabilirsiniz. Genelde 30-50 kuruş falan oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den o kadar anlamam ki kart koleksiyonuma nereden bakacağıma bile bilmiyorum.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #15 Crvena Zvezda dedi: Hocam Steam'den o kadar anlamam ki kart koleksiyonuma nereden bakacağıma bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YT'de çokça rehber mevcut. Daha yardımcı olacaktır size.
Crvena Zvezda dedi: Hocam Steam'den o kadar anlamam ki kart koleksiyonuma nereden bakacağıma bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... YT'de çokça rehber mevcut. Daha yardımcı olacaktır size.