N Nymphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 289 Yer Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar iki tane aynı oyundan bulunuyor, bunların farkları nelerdir? Ben üsttekini satın aldım DLC farkı varsa iade edeceğim.
Arkadaşlar iki tane aynı oyundan bulunuyor, bunların farkları nelerdir? Ben üsttekini satın aldım DLC farkı varsa iade edeceğim.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 Düz versiyonunu alma şansın yok hocam. 7 tane ek mezar görevi, yeni silahlar ve kıyafet veriyor. İşaretlediğiniz versiyonların ikisi de aynı kapak fotoğrafları farklı.
Düz versiyonunu alma şansın yok hocam. 7 tane ek mezar görevi, yeni silahlar ve kıyafet veriyor. İşaretlediğiniz versiyonların ikisi de aynı kapak fotoğrafları farklı.
N Nymphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 289 Yer Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 Hüseyin42 dedi: Düz versiyonunu alma şansın yok hocam. 7 tane ek mezar görevi, yeni silahlar ve kıyafet veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum.
Hüseyin42 dedi: Düz versiyonunu alma şansın yok hocam. 7 tane ek mezar görevi, yeni silahlar ve kıyafet veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 Yanlış bilgi Nymphe dedi: Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Farkları definite Edition'un grafikleri daha iyi.
Nymphe dedi: Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Farkları definite Edition'un grafikleri daha iyi.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #5 Nymphe dedi: Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Farkı yok.
Nymphe dedi: Ben onu sormadım ikisi de aynı fiyat farkları nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Farkı yok.
N Nymphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 289 Yer Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #6 gazwiez dedi: Farkları definive Edition'un grafikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... İkisi de definitive dostum, hala soruma cevap alamadım.
gazwiez dedi: Farkları definive Edition'un grafikleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... İkisi de definitive dostum, hala soruma cevap alamadım.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 Yanında birkaç kıyafet DLC'si veriyorlar başka değişiklik yok.
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #8 Nymphe dedi: İkisi de definitive dostum, hala soruma cevap alamadım. Genişletmek için tıkla... Fark yok
Nymphe dedi: İkisi de definitive dostum, hala soruma cevap alamadım. Genişletmek için tıkla... Fark yok
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #9 aerdemcel_0 dedi: Yanında birkaç kıyafet DLC'si veriyorlar başka değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Yalnız oyunu oynarken bir hata alıyorum. Konumda da dile getirdiğim gibi.
aerdemcel_0 dedi: Yanında birkaç kıyafet DLC'si veriyorlar başka değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Yalnız oyunu oynarken bir hata alıyorum. Konumda da dile getirdiğim gibi.