Eirheym Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 199 26 Ağustos 2022 #1 Oyun steam de 5 TL olmuş sizce almalı mıyım?
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Arkadaşın varsa al. Çok eğlenceli oluyor.
Eirheym Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 199 26 Ağustos 2022 #3 ArdaEker dedi: Arkadaşın varsa al. Çok eğlenceli oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok. Peki yan yana oynanabilen bir oyun mu?
ArdaEker dedi: Arkadaşın varsa al. Çok eğlenceli oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok. Peki yan yana oynanabilen bir oyun mu?
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #4 Eirheym dedi: Arkadaşım yok. Genişletmek için tıkla... Param olsa alırdım beraber oynardık belki envanterime bakayım satacak bir şey var mı diye.
Eirheym dedi: Arkadaşım yok. Genişletmek için tıkla... Param olsa alırdım beraber oynardık belki envanterime bakayım satacak bir şey var mı diye.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 Eirheym dedi: Arkadaşım yok. Peki yan yana oynanabilen bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... onu bilmiyorum ama oyunu tekde oynayabilirsin ama gülmekten öleceğin yerler olmaz. Arkadaşının kayıp suya düşmesi bile gülmek için yeterli
Eirheym dedi: Arkadaşım yok. Peki yan yana oynanabilen bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... onu bilmiyorum ama oyunu tekde oynayabilirsin ama gülmekten öleceğin yerler olmaz. Arkadaşının kayıp suya düşmesi bile gülmek için yeterli
Eirheym Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 199 26 Ağustos 2022 #6 oylesine1i dedi: Param olsa alırdım beraber oynardık belki envanterime bakayım satacak bir şey var mı diye. Genişletmek için tıkla... Düşünceniz için teşekkürler ama lütfen böyle bir şey yapmayın ben halimden memnunum. Yana yana oynanabiliyor mu?
oylesine1i dedi: Param olsa alırdım beraber oynardık belki envanterime bakayım satacak bir şey var mı diye. Genişletmek için tıkla... Düşünceniz için teşekkürler ama lütfen böyle bir şey yapmayın ben halimden memnunum. Yana yana oynanabiliyor mu?