Steam Shift+Tab'daki görüntü

furkanharrower

Kilopat
Fotoğraf yükleyemiyorum, hata veriyor ama Shift Tab yaptığımda sağ altta sanki laptopun şarjını gösteren bir şey var, dün böyle bir şey yoktu. Ekran kartını güncelledim ondan sonra olduğunu düşünüyorum ve sanki FPS'de düşürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf yükleyemiyorum, hata veriyor ama Shift Tab yaptığımda sağ altta sanki laptopun şarjını gösteren bir şey var, dün böyle bir şey yoktu. Ekran kartını güncelledim ondan sonra olduğunu düşünüyorum ve sanki FPS'de düşürüyor.
Arkadaşın dediği gibi fotoğrafını yollarınısiniz?

Laptop kullanıyorsanız ekran kartını güncelledikten sonra hata verebiliyor masaüstüne sağ Click yaptığında ekran kartına tıkladığında no AMD Driver diyor mu? Yoksa kurulu mu? Bir de tam neyi kastettiğini anlamadım telefondan fotoğraf çekip atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı