Steam şifre oluşturma

EFE_KAYGISIZ

Megapat
Daha fazla  
Steam yeni hesap açarken girdiğim şifreleri kabul etmiyor. Sitede yazan hataya göre en az yüz kere denedim yine aynı hatayı verdi. Girdiğiniz parola geçersiz. Lütfen en az 8 karakter içeren başka bir parola girin. Şifrenin uzunluğunu doğru girdiğime eminim. Maxthon tarayıcısında da aynı hatayı verdi. Şifre önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğiniz parola geçersiz. Lütfen en az 8 karakter içeren başka bir parola girin. hatası veriyor. Çok kez denedim. Nerede yanlış yapıyorum?

Efe.........._ Boşlukları rakamlarla doldurabilirsiniz. Sitede sorun yok bizzat az önce denedim. Eksik bir şeyler yaptığınız zaman sağ tarafta sarı uyarı penceresi çıkıyor. Adımları takip edebilirsiniz. Şifre konusunda daha da yardımcı olamam. Sonuçta kişisel olarak oluşturmanız gereken bir işlem.

kopyaladığım yazıyıda oradan kopyaladım.Sürekli aynı hatayı veriyor. Bütün uğraşlarıma rağmen üyelik işlemini gerçekleştiremedim. Chorome ve Maxthon tarayıcılarını kullanıyorum işlem sırasında.

Nasıl şifre olacak? Daha 12 yaşındayım ve bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence onların istediği şifreyi oluşturmamıza gerek yok kendi şifremezi kendimiz oluşturmalıyız.

Parola oluşturamıyorum mesela bir arkadaşımız X21_66bNF-36 parolasını demiş aynısını denedim olmuyor ve kullanıcı adını da girdim yanda kullanılabilir dedi fakat bitti dediğimde olmadı..

Tamamen kendiniz yazınca düzeliyor hiç kopyala yapıştır yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…