Steam şifremi unuttum

Berkay W.

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumu sıfırlayıp steam guard indirdim steam şifremi unuttuğum için sıfırlama yoluna gittim mobil doğruladılar fakat kurtarma kodu istedi kurtarma kodum yok onu oluşturmak için steam guard kodu istiyor. Steam guardı kapatmak için şifre istiyor tam bir çıkmazdayım desteğe yönlendirip duruyorlar ne yapabilirim desteğe yazdım fakat ne zaman cevap alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen kardeşim ya aynı sorunu bende yaşıyorum hem parolamı unuttum hemde uygulamayı sildim naapıcam bilmiyorum :(

bunu istiyo bende ve kodu alamıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    138,8 KB · Görüntüleme: 186
aynen kardeşim ya aynı sorunu bende yaşıyorum hem parolamı unuttum hemde uygulamayı sildim naapıcam bilmiyorum :(

bunu istiyo bende ve kodu alamıyorum
Mecburi bir şekilde destek ile iletişime gectim eskisi gibi haftalarca cevap beklemek yerine 2 gunde sifreme ulasabildim oncelikli olarak sana sifreni sifirlamayi gosterecekler ama sen sorunun bu olmadigini belirtince senden hesabin sana ait olduguna dair bilgiler isteyecekler o bilgileri verince steam guard korumasini kaldiracaklar ve e mail dogrulama kodu ile yeni şifre alabileceksin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı