S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 15 Nisan 2021 #11 yesososo dedi: Kısıtlı hesaplarda takas olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor. Siz takas atarsanız kabul edebiliyor.
yesososo dedi: Kısıtlı hesaplarda takas olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor. Siz takas atarsanız kabul edebiliyor.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #12 yusufcanyurt dedi: Steam Guard'ı 1 haftadır kullanıyorsa bekleme süresi kalkıyor. Oralardanda takas yoluyla oluyor o yüzden şimdiden Steam Guard'ı açmanızı öneririm. ByNoGame de kasa satışı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz.
yusufcanyurt dedi: Steam Guard'ı 1 haftadır kullanıyorsa bekleme süresi kalkıyor. Oralardanda takas yoluyla oluyor o yüzden şimdiden Steam Guard'ı açmanızı öneririm. ByNoGame de kasa satışı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 15 Nisan 2021 #13 yesososo dedi: Kısıtlı hesaplarda takas olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf takas atınca oluyor diye hatırlıyorum.
yesososo dedi: Kısıtlı hesaplarda takas olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf takas atınca oluyor diye hatırlıyorum.