U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 22 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Steam'de nereye girersem gireyim siyah ekran bunu nasıl çözebilirim?
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 UçanİneğeVuranFil dedi: Arkadaşlar Steam'de nereye girersem gireyim siyah ekran bunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 848258 Genişletmek için tıkla... İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun?
UçanİneğeVuranFil dedi: Arkadaşlar Steam'de nereye girersem gireyim siyah ekran bunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 848258 Genişletmek için tıkla... İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun?
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Bende de oluyordu kütüphaneme giremiyordum Steam'i silip tekrar yükledikten sonra düzeldi isterseniz silip yüklemeyi deneyin hocam iyi günler
Bende de oluyordu kütüphaneme giremiyordum Steam'i silip tekrar yükledikten sonra düzeldi isterseniz silip yüklemeyi deneyin hocam iyi günler
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 22 Ocak 2021 #4 Ringwraith545 dedi: İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen hocam. Ringwraith545 dedi: İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum hocam.
Ringwraith545 dedi: İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen hocam. Ringwraith545 dedi: İnternetten Steam'in normal sitesine girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum hocam.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 UçanİneğeVuranFil dedi: Deneyeyim hemen hocam. Evet girebiliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... @Niko98'in dediğini dene bence bir olmazsa geri cevap yazarsın.
UçanİneğeVuranFil dedi: Deneyeyim hemen hocam. Evet girebiliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... @Niko98'in dediğini dene bence bir olmazsa geri cevap yazarsın.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 22 Ocak 2021 #6 Ringwraith545 dedi: @Niko98'in dediğini dene bence bir olmazsa geri cevap yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak?
Ringwraith545 dedi: @Niko98'in dediğini dene bence bir olmazsa geri cevap yazarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak?
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #7 UçanİneğeVuranFil dedi: Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... Oyunları silmiyor diye biliyorum geri oyunun olduğu klasörü seçersen dosyaları doğrular.
UçanİneğeVuranFil dedi: Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... Oyunları silmiyor diye biliyorum geri oyunun olduğu klasörü seçersen dosyaları doğrular.
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #8 UçanİneğeVuranFil dedi: Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar gidebilir ama bilmiyorum geri yüklersiniz sıkıntı olmaz herhalde
UçanİneğeVuranFil dedi: Tamam hemen deneyeceğim ama oyunlar ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunlar gidebilir ama bilmiyorum geri yüklersiniz sıkıntı olmaz herhalde
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 22 Ocak 2021 #9 Ringwraith545 dedi: Oyunları silmiyor diye biliyorum geri oyunun olduğu klasörü seçersen dosyaları doğrular. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından kaldırmı diyeyim yoksa elimlemi sileyim hocam?
Ringwraith545 dedi: Oyunları silmiyor diye biliyorum geri oyunun olduğu klasörü seçersen dosyaları doğrular. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından kaldırmı diyeyim yoksa elimlemi sileyim hocam?
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #10 UçanİneğeVuranFil dedi: Denetim masasından kaldırmı diyeyim yoksa elimlemi sileyim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasından silin en salıklısı o iyi günler
UçanİneğeVuranFil dedi: Denetim masasından kaldırmı diyeyim yoksa elimlemi sileyim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasından silin en salıklısı o iyi günler