Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 7 Şubat 2021 #11 Önbelleği temizlemeyi denediniz mi?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #12 Brainstorm dedi: Önbelleği temizlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 7 Şubat 2021 #13 UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilemiyorum kusura bakmayın bir araştırıp geri dönüş yaparım.
UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bilemiyorum kusura bakmayın bir araştırıp geri dönüş yaparım.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #14 Brainstorm dedi: Hocam o zaman bilemiyorum kusura bakmayın bir araştırıp geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam bekliyorum.
Brainstorm dedi: Hocam o zaman bilemiyorum kusura bakmayın bir araştırıp geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam bekliyorum.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 7 Şubat 2021 #15 Steam istemciniz güncel mi hocam?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #16 Brainstorm dedi: Steam istemciniz güncel mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 22 Mart 2021 #17 UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam yorumlar olumlu yöndeydi bunu paylaşmak istedim.
UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam yorumlar olumlu yöndeydi bunu paylaşmak istedim.
serkandincer Decapat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 53 Çözümler 2 25 Mart 2021 #18 UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostlarım sorunu şimdi çözdüm Steam sağ tıklayıp özellikler deyip kısayol ve hedefe girip sonuna -no-cef-sandbox Yazdıktan sonra Steam'i yeniden açınca sorun çözülmesi gerekiyor.
UçanİneğeVuranFil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostlarım sorunu şimdi çözdüm Steam sağ tıklayıp özellikler deyip kısayol ve hedefe girip sonuna -no-cef-sandbox Yazdıktan sonra Steam'i yeniden açınca sorun çözülmesi gerekiyor.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Mart 2021 #19 UçanİneğeVuranFil dedi: Sıkıntı yok hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Online olarak oyun oynayabiliyor musun?
UçanİneğeVuranFil dedi: Sıkıntı yok hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Online olarak oyun oynayabiliyor musun?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 25 Mart 2021 #20 Smaug8 dedi: Online olarak oyun oynayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama steam mağazaya ve ya kütüphaneye hiç bir şekilde erişimim yok simsiyah.
Smaug8 dedi: Online olarak oyun oynayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama steam mağazaya ve ya kütüphaneye hiç bir şekilde erişimim yok simsiyah.