Merhabalar Steam'de siyah pencere hatası alıyorum ama bu hata mağazanın içinde değil, pencerenin tamamı siyah bir kutudan oluşuyor ve butonların yerini hatırlayıp basabilirsem işlevseller. Yeniden yüklemeyi denedim fakat bir sonuç alamadım. İnternette sorunumu aradığımda ancak mağaza yüklenmeme sorunu karşıma çıkıyor umarım yardımcı olabilirsiniz. Resim eklemeye çalışacağım teşekkürler.
Not: Resimde daha rahat anlaşılabilmesi için masaüstü arka planımı beyaz yaptım ortada gördüğünüz siyah kare Steam'in ta kendisidir.
Aynı sorun 1 gün önce çıktı. Çözüm bulamadım Steam'i sildim yükledim olmadı. Format attım PC'ye gene olmadı. Neyse işte format denemeyin Steam beyin çözmesini bekleyeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim ben buldum sanırım çözümü bende oldu sen de bi dene:
AMD Catalyst Control Center > Güç>Değiştirilebilir Grafik Uygulama Ayarları> Steam.exe>
Güç Tasarrufuna Geçme> Uygula> Yeniden başlat
Evet ya bende de aynı sorun var. GMOD oynarken güç tuşuna bastım ve prog. yöneticisinden Steam'i kapatırken her şey simsiyah oldu. Hiçbir yerde bulamadım hata çözümünü günc. 1 gün sonra oldu bana.
Çok teşekkürler kafayı yemek üzereydim gerçekten işe yaraması beni çok mutlu etti.
Aynı sorun 1 gün önce çıktı. Çözüm bulamadım Steam'i sildim yükledim olmadı. Format attım PC'ye gene olmadı. Neyse işte format denemeyin Steam beyin çözmesini bekleyeceğiz.
AMD Catalyst Control Center > Güç>Değiştirilebilir Grafik Uygulama Ayarları> Steam.exe>
Arkadaşlar merhabalar.
Şu an aynı sorun bende de mevcut. Sol üstteki profil düğmesi hariç hiç bir şey görünmüyor, tüm pencere siyah ama konuyu açan arkadaşın da dediği gibi denk gelince ekranı kapla, kapat gibi düğmeler aktif.
Cihaz masaüstü ve ekran kartı 1080 ti OC yani Nvidia. Zannederim aynı çözüm benim için mümkün değil. İhtimal dahilinde kalmasın diye muadil güç ayarını buldum ve denedim ama sonuç değişmedi. Var mı bilgisi olan?