Mehmet Eren Sarıboğa Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 281 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #1 Steam'de skins klasörü yok. Metro arayüz yapmak istiyorum.
Çözüm 5 5 56153 23 Mayıs 2021 Klasörü kendiniz yaratabilirsiniz. Steam’in konumunda skins adlı bir klasör oluşturmalısınız.
yusufcanyurt Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Bende de öyle bir dosya yok. Bu dosya neye yarıyor ki? Artı 0 Eksi
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 23 Mayıs 2021 #3 Klasörü kendiniz yaratabilirsiniz. Steam’in konumunda skins adlı bir klasör oluşturmalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #4 Nedense bende vardı diye hatırlıyorum yoksa beynim mi yanlış anlıyor? Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #5 Bende var o klasör isterseniz uploadlayabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Eren Sarıboğa Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 281 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #6 slayerdutch dedi: Nedense bende vardı diye hatırlıyorum yoksa beynim mi yanlış anlıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce kullanıyordum internete Steam metro skins yazarsanız kendi sitesinden indirip kurabilirsiniz. yusufcanyurt dedi: Bende de öyle bir dosya yok. Bu dosya neye yarıyor ki? Genişletmek için tıkla... Steam arayüzünü değiştiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Metro Metro for Steam metroforsteam.com Thomas_Anderson dedi: Bende var o klasör isterseniz uploadlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler. 56153 dedi: Klasörü kendiniz yaratabilirsiniz. Steam'in konumunda skins adlı bir klasör oluşturmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kendim yarattım oldu teşkürler. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Nedense bende vardı diye hatırlıyorum yoksa beynim mi yanlış anlıyor? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce kullanıyordum internete Steam metro skins yazarsanız kendi sitesinden indirip kurabilirsiniz. yusufcanyurt dedi: Bende de öyle bir dosya yok. Bu dosya neye yarıyor ki? Genişletmek için tıkla... Steam arayüzünü değiştiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Metro Metro for Steam metroforsteam.com Thomas_Anderson dedi: Bende var o klasör isterseniz uploadlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu teşekkürler. 56153 dedi: Klasörü kendiniz yaratabilirsiniz. Steam'in konumunda skins adlı bir klasör oluşturmalısınız. Genişletmek için tıkla... Kendim yarattım oldu teşkürler.