M MecX0 Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #11 swWESTYY dedi: Ben GTA V'I Epic üzerinden aldım nasıl yapabilirim bu SDK işini. Genişletmek için tıkla... steam üzerinde çıkıyor zaten Source SDK Base 2007 yazıyor bende
swWESTYY dedi: Ben GTA V'I Epic üzerinden aldım nasıl yapabilirim bu SDK işini. Genişletmek için tıkla... steam üzerinde çıkıyor zaten Source SDK Base 2007 yazıyor bende
N nemye0123 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #12 swWESTYY dedi: Ben GTA V'I Epic üzerinden aldım nasıl yapabilirim bu SDK işini. Genişletmek için tıkla... fivemi yükleyip giriş yaparsanız otomatikman steama entegre oluyor
swWESTYY dedi: Ben GTA V'I Epic üzerinden aldım nasıl yapabilirim bu SDK işini. Genişletmek için tıkla... fivemi yükleyip giriş yaparsanız otomatikman steama entegre oluyor
V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #13 Konu Source SDK mı GTA 5 mi belli değil.
M MecX0 Centipat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #14 ValveVerse dedi: Konu Source SDK mı GTA 5 mi belli değil. Genişletmek için tıkla... yazılım geliştirme kiti diye yanıtlamış ya arkadaş okumuyor musun
ValveVerse dedi: Konu Source SDK mı GTA 5 mi belli değil. Genişletmek için tıkla... yazılım geliştirme kiti diye yanıtlamış ya arkadaş okumuyor musun