Çözüldü Steam spacewar nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den bir oyun alacaktım ama bilgisayar kaldırmayabilir diye önce crack indirmek istedim arada sırada yaptığım bir şey. Oyunu indirdim kurdum Steam'de spacewar olarak kütüphaneye geldi. Bilgisayar oyunu kaldırıyormuş, ben de beğendim şimdi alacağım zaten ama kütüphanede o spacewar kalsın istemiyorum. Sil deyince de silinmiyor. Nasıl silebilirim?

Çözüm
Evet kafasını gözünü yara yara sildim oyunu arkadaşlar. Kütüphanede sağ bölümde alt tarafta son oynananlar diye bir kısım var oradan spacewar a sağ tıklayıp kaldır deyince oldu.
Bildiğim kadarıyla silinemiyor. Her crack oynadığınızda Steam açıksa spacewar oynuyor diye gözükür.

Ah ah... O cracki indirmeyecektiniz....

Oyunu internetten indirip kurduğunuzda nasıl Steam'a ekleniyor onu anlamadım?

Oyunu internetten indirip kurduğunuzda nasıl Steam'a ekleniyor onu anlamadım?

Açtığımda sol altta remote play falan çıkı bir an ne oluyor dedim o şekilde oldu. Online crack oyunların bazıları ekleniyormuş demek ki Steam'e.

Ban yiyeni görmedim şu ana kadar ama ban sebebi.

Saat kasan profillerde de gördüm Spacewar oyununu. 500-600 seviyelik profillerde de. Ban sebebi olsa şimdiye kadar çoktan ceza alırlardı. VAC ve takas cezası dışında ban sebebi bir şey yok.

Evet kafasını gözünü yara yara sildim oyunu arkadaşlar. Kütüphanede sağ bölümde alt tarafta son oynananlar diye bir kısım var oradan spacewar a sağ tıklayıp kaldır deyince oldu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…