Steam spacewar virüs mü?

Lbs99229

Centipat
Merhaba Steam'de son etkinlikler kısmında spacewar isimli bir oyun gördüm. (alt kısma oyunun resmini koydum). Oyunun üstüne tıkladığımda Steam mağazaya atıyor. Birkaç dakika önce Steam'e gelecek olan ama tam gelmemiş bir oyunun demosunu oynadım. Ondan ötürü gözüküyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-09_205802812.png
    resim_2025-02-09_205802812.png
    13 KB · Görüntüleme: 76
Genelde korsan oyunlar spacewarın AppID/SDK'sini kullanır. Lethal company vesaire. Senin dediğin gibi de olabilir. Virüs değildir.

Yanlış hatırlamıyorsam Unity ile yapılan korsan oyunlara girdiğinizde o çıkıyor. Birisi anlatmıştı tam hatırlamıyorum ama Online oyun testleri için Steam'i kullanan bir sistemdi yanlış bilmiyorsam.

Yanlış hatırlamıyorsam Unity ile yapılan korsan oyunlara girdiğinizde o çıkıyor. Birisi anlatmıştı tam hatırlamıyorum ama Online oyun testleri için Steam'i kullanan bir sistemdi yanlış bilmiyorsam.
Unity değilde Unreal Engine motoru ile yapılmış bir oyundu. Oyunda tek başıma oynayamadığım için bir tane server açıp oynamıştım

Spacewar Valve tarafından steamworks API'nin nasıl çalıştığını göstermek için yapılmış bir proje. Yani yapımcılar burada oyunu test ediyorlarda denebilir. Ama artık günümüzde korsan oyunlar da bu oyunun uygulama ID'sini kullanarak Steam'de çalıştırıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı