Oruc Reis Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2018 #1 Spec Ops: The Line oyununu Steam üzerinden yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor. Steam'da açtığım zaman çalışıyor yazıyor ama 10 15 sn geçtikten sonra o yazıda kayboluyor. Oyunu bir türlü açamadım, çözümü var mıdır bunun? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2018
Spec Ops: The Line oyununu Steam üzerinden yükledim ama oyun bir türlü açılmıyor. Steam'da açtığım zaman çalışıyor yazıyor ama 10 15 sn geçtikten sonra o yazıda kayboluyor. Oyunu bir türlü açamadım, çözümü var mıdır bunun?
Çözüm MF 10 Ekim 2018 Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin.
Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Ekim 2018 #2 Sistem özellikleri, işletim sistemi ve ekran kartı sürücü sürümünüzü belirtin. Raporu da paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi
Sistem özellikleri, işletim sistemi ve ekran kartı sürücü sürümünüzü belirtin. Raporu da paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
KS KS Oruc Reis Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2018 #3 İşlemeci : AMD Phenom II x6 1050T Anakart : ASUS M5A78L-m LX RAM : DDR3 Dual Channel 8GB 2008.8 MHz EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce 9800 GT İşletim sistemini Windows 7 64 bit Artı 0 Eksi
İşlemeci : AMD Phenom II x6 1050T Anakart : ASUS M5A78L-m LX RAM : DDR3 Dual Channel 8GB 2008.8 MHz EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce 9800 GT İşletim sistemini Windows 7 64 bit
1 155826 Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 512 10 Ekim 2018 #4 Steam'den tamamen çıkış yap, sonra girmeyi dene büyük ihtimalle olcaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Oruc Reis Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2018 #5 MF dedi: Sistem özellikleri, işletim sistemi ve ekran kartı sürücü sürümünüzü belirtin. Raporu da paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Rapor'u nasıl paylaşabilirim ? WİNRAR olarak paylaşamadım. Buldum galiba Logfile.rar . 155826 dedi: Steam'den tamamen çıkış yap, sonra girmeyi dene büyük ihtimalle olcaktır. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 10 Ekim 2018 Artı 0 Eksi
MF dedi: Sistem özellikleri, işletim sistemi ve ekran kartı sürücü sürümünüzü belirtin. Raporu da paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Rapor'u nasıl paylaşabilirim ? WİNRAR olarak paylaşamadım. Buldum galiba Logfile.rar . 155826 dedi: Steam'den tamamen çıkış yap, sonra girmeyi dene büyük ihtimalle olcaktır. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Ekim 2018 #6 Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin.
KS KS Oruc Reis Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2018 #7 MF dedi: Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun çözüldü, yardımınız için çok sağ olun. Artı 0 Eksi
MF dedi: Oyunun kurulu olduğu dizin Türkçe karakter içeriyor: D:\Yeni klasör\steamapps\common\SpecOps_TheLine\ Steam'de Türkçe karakter içermeyen yeni bir Kütüphane oluşturun, oyunu oraya taşıyıp dosyalarını doğrulayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun çözüldü, yardımınız için çok sağ olun.