Steam Spec Ops: The Line iade edilmiyor

Alf0nz0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum oyunlar biraz geç iade ediliyor. Ama benim geç iade edilirse 2 haftayı geçecek ve yaz indirimine para lazım, oyunum kastığı için iade ettim. Ama hala,
Sonucu gelmedi biraz geç gelir diyorlar ama 2 gündür iade edilmiyor. Ve böyle devam ederse 2 haftayı geçtiği için iadem kabul edilmez diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.

2 saati geçtiyseniz sıkı bir araştırma yapıyor olabilirler. Ama bildiğim kadarıyla zaten süreç işlemesi durmuş. Yani siz iade talebi oluşturduğunuz andan itibaren gün süresi işlemez. Benim bilgim bu yönde.

İade talebi oluşturduğunuz zaman süre zaten durur birde steam oyun iade etme şartlarına uyuyor mu?

Beklemesine beklerim de yaz indirimleri bitecek ve normalde bu kadar uzun sürmez diye biliyorum.
Normalde 1 gün sürer fakat incelemesi süresi bir nedenden dolayı uzamış buna bir şey yapamayız sadece beklemelisiniz.

Normalde 1 gün sürer fakat incelemesi süresi bir nedenden dolayı uzamış buna bir şey yapamayız sadece beklemelisiniz.

Hocam ben 2000 puanla arka plan almıştım o oyunla birlikte arka planda iade edilecek ama arka plan iade edilmez yazıyordu bir problem olur mu?

Hocam ben 2000 puanla arka plan almıştım o oyunla birlikte arka planda iade edilecek ama arka plan iade edilmez yazıyordu bir problem olur mu?
O sorun olmaz sanırım ama puanla alınan bir şeyi steam destek e yazarak iade edebilirsiniz diye görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…