Mogaz19 Centipat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 8 5 Ekim 2021 #1 Steam hiçbir sekilde SSD mi görmüyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. 600 MB'lik oyunu bile indiremiyorum, bilen varsa yardim ederse çok sevinirim. Dosya Ekleri steam hata.png 43,5 KB · Görüntüleme: 365 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Steam hiçbir sekilde SSD mi görmüyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum. 600 MB'lik oyunu bile indiremiyorum, bilen varsa yardim ederse çok sevinirim.
Çözüm Yamete Kudasai 5 Ekim 2021 Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle.
Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 5 Ekim 2021 #2 Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle. Artı 0 Eksi Çözüm
Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle.
KS KS Mogaz19 Centipat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 8 5 Ekim 2021 #3 Yamete Kudasai dedi: Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle. Eki Görüntüle 1180802 Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle. Eki Görüntüle 1180802 Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun düzeldi.
K A P T A N Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Yamete Kudasai dedi: Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle. Eki Görüntüle 1180802 Genişletmek için tıkla... Hocam, Bende Burda'da Gözükmüyor. Yeni Steam Arayüzünden Midir? Yoksa Bilgisayarım İle Alakalı Bir Konu Mudur?, Çözemedim. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Taşınabilir SSD mi kullanıyorsun? Ayarlardan bu bölümü kontrol et. Kullandığın SSD gözükmüyorsa +'ya basarak ekle. Eki Görüntüle 1180802 Genişletmek için tıkla... Hocam, Bende Burda'da Gözükmüyor. Yeni Steam Arayüzünden Midir? Yoksa Bilgisayarım İle Alakalı Bir Konu Mudur?, Çözemedim. Yardımcı Olursanız Sevinirim.