byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2012 #1 Evet arkadaşlar Steam Store'da bir sorun var, resimler eksik çıkıyor. Anlamadım gitti. Sizde bir sorun var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2012
Evet arkadaşlar Steam Store'da bir sorun var, resimler eksik çıkıyor. Anlamadım gitti. Sizde bir sorun var mı ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 23 Eylül 2012 #2 DNS kullanma. Artık DNS üzerinden gidince açılmıyor...
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 4 Ekim 2012 #3 Ben de eksik çıkmıyor. Ben de otomatik DNS kullanıyordum, son günlerde facebook açılmamaya başladı. Ben de Google DNS denedim ve şuan gayet hızlı internet ^^
Ben de eksik çıkmıyor. Ben de otomatik DNS kullanıyordum, son günlerde facebook açılmamaya başladı. Ben de Google DNS denedim ve şuan gayet hızlı internet ^^