Steam sürümü olmayan oyun alınır mı?

Makaleler
2
GTA 5 alacağım. Voidu'da 109 TL'a düşmüş. Neden fazladan para vereyim ki, ne olur Steam sürümü olmaz ise?

Technopat'da neden düştü cevap verme yüzdeleri? 3 konu açtım bununla birlikte toplam. 3 gündür 2'sini de cevap gelmedi?

Oyunu nereden aldığının bir önemi yok. Geçerli bir seri no olsun yeter. Steamdan alırsan kütüphanende durur, başka yerden alırsan Rockstar üyeliğinde durur. Her ikisini de istediğin zaman internetten indirebilirsin. Ben hepsiburada dan hediye çekimi kullanarak kutulu aldım mesela. GTA V kutusu çok hoş görmeni tavsiye ederim.

Rockstar platformundaki daha ucuzken niye daha fazla veresin ki. Sonuçta steam kütüphanende olsa bile social club üzerinden giriyorsun oyuna.

@Silinen üye bir de ille de Steam kütüphanesinde duracak diyen takıntılı insanlar var

Bir de arkadaşlar, Rockstar üyeliğinde durur diyorsunuz ya, 2-3 yıl sonra yeniden ordan indirebilir miyim? Steam kütüphane olayı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…