Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Yan hesabıma CS:GO operasyon bileti gönderdim, takası onayladım. Takas iptal edildi yazıyor ama envanterime gelmemiş yan hesabıma da gitmemiş.
Yan hesabıma CS:GO operasyon bileti gönderdim, takası onayladım. Takas iptal edildi yazıyor ama envanterime gelmemiş yan hesabıma da gitmemiş.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #2 Alperen0 dedi: Yan hesabıma CS:GO operasyon bileti gönderdim, takası onayladım. Takas iptal edildi yazıyor ama envanterime gelmemiş yan hesabıma da gitmemiş. Genişletmek için tıkla... Ne satış ne de takas yaptın serverler çök kötü şuan. Envanterim açıldı 2 sticker koydum gitti.
Alperen0 dedi: Yan hesabıma CS:GO operasyon bileti gönderdim, takası onayladım. Takas iptal edildi yazıyor ama envanterime gelmemiş yan hesabıma da gitmemiş. Genişletmek için tıkla... Ne satış ne de takas yaptın serverler çök kötü şuan. Envanterim açıldı 2 sticker koydum gitti.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Fragger hesabına geri gitmedi, öbür hesaba da gitmedi. Bilet yok oldu Umarım geri gelir.
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 7 Nisan 2021 #4 Hocam yarın haber verin muhtemelen bu gece olay çözülür.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 7 Nisan 2021 #5 Alperen0 dedi: Eki Görüntüle 962982 Fragger hesabına geri gitmedi, öbür hesaba da gitmedi. Bilet yok oldu Umarım geri gelir. Genişletmek için tıkla... CS:GO envanterleri çökmüş durumda. Düzelince gelir.
Alperen0 dedi: Eki Görüntüle 962982 Fragger hesabına geri gitmedi, öbür hesaba da gitmedi. Bilet yok oldu Umarım geri gelir. Genişletmek için tıkla... CS:GO envanterleri çökmüş durumda. Düzelince gelir.
Akif Enes Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 Merhaba, dün serverlardaki sorun yüzünden çok sorun oldu aynı durumu bende yaşadım. Karşı envantere eşyaları geriye benim eşyam gelmedi. Dosya Ekleri trade.png 28,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba, dün serverlardaki sorun yüzünden çok sorun oldu aynı durumu bende yaşadım. Karşı envantere eşyaları geriye benim eşyam gelmedi.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #7 Ee nolcak şimdi? İtemlerimiz ne zaman gelecek? Eşyam geldi ama 1 hafta takas banı ile Bunu açarlar mı? Son düzenleme: 8 Nisan 2021
Ee nolcak şimdi? İtemlerimiz ne zaman gelecek? Eşyam geldi ama 1 hafta takas banı ile Bunu açarlar mı?
Akif Enes Hectopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #8 Alperen0 dedi: Ee nolacak şimdi? İtemlerimiz ne zaman gelecek? Eşyam geldi ama 1 hafta takas banı ile bunu açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Alper takasta iptal edilen eşya 1hafta takas banı mı aldı? Saçmalık aga, Steam desteğe yaz benim eşya hala gelmedi gelince yazarım. Zor ama belki banı kaldırabilirler.
Alperen0 dedi: Ee nolacak şimdi? İtemlerimiz ne zaman gelecek? Eşyam geldi ama 1 hafta takas banı ile bunu açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Alper takasta iptal edilen eşya 1hafta takas banı mı aldı? Saçmalık aga, Steam desteğe yaz benim eşya hala gelmedi gelince yazarım. Zor ama belki banı kaldırabilirler.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #9 1 hafta takas banı aldı. Desteğe yazdım.
kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #10 Alperen0 dedi: 1 hafta takas banı aldı. Desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... Banı kaldırdılar mı?
Alperen0 dedi: 1 hafta takas banı aldı. Desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... Banı kaldırdılar mı?